Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Znanstvenik / viši znanstvenik u području translacijskih istraživanja (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Fidelta d.o.o. za istraživanje i razvoj
 • Adresa: Prilaz baruna Filipovića 29, 10 000 Zagreb
 • Web: https://www.fidelta.eu

Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, u početku kao dio Pliva Istraživačkog Instituta, a zatim kao centar izvrsnosti multinacionalne kompanije GlaxoSmithKline. Kompanija je od 2010 u sastavu Galapagos Grupe, u početku kao dio internog istraživanja i razvoja, a početkom 2013, pod imenom Fidelta, izlazi na svjetsko tržište pružanja usluga u području istraživanja novih lijekova.

Više informacija o Galapagosu i Fidelti možete pronaći na www.glpg.com i www.fidelta.eu.

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto:

Znanstvenik / viši znanstvenik u području translacijskih istraživanja (m/ž)

(jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu)

Suvremena istraživanja u procesu otkrića i razvoja novih lijekova uvelike se baziraju na translacijskoj medicini gdje se povezuju znanja i iskustva stečena u kliničkom radu s najsuvremenijim pretkliničkim istraživanjima (tzv. bed to bench - bench to bed filozofija). Cilj je pronaći i potvrditi pouzdane biljege bolesti i potencijalne mete lijekova, te povećati relevantnost i prediktivnost pretkliničkih istraživanja.
Tražimo znanstvenika koji bi sudjelovao u takvoj vrsti istraživanja, kako kroz organizaciju i koordinaciju translacijskih studija, tako i kroz osmišljavanje, planiranje i vođenje novih istraživačkih projekata u spomenutom području. Posao uključuje kontinuiranu znanstveno-stručnu edukaciju, predlaganje relevantnih istraživanja, kreiranje i pripremu dokumentacije potrebne za pokretanje studije, suradnju s kliničkim jedinicama, koordinaciju i praćenje napretka studija, analizu i prezentiranje dobivenih rezultata.

Za uspješno obavljanje navedenih poslova potrebno je imati završen fakultet u području medicine, farmacije, biomedicine, biologije, biotehnologije ili drugih srodnih znanosti, te doktorat znanosti. Neophodno je izvrsno znanje engleskog jezika, razvijene interpersonalne, komunikacijske i prezentacijske vještine.

Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području istraživanja novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika i surađivati s vrhunskim znanstvenicima, te udovoljavate navedenim uvjetima, pridružite nam se.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 05.07.2020. putem
linka za prijavu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Farmaceutika i biotehnologija iznosi 8.358,08 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.