Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Promotor – student (m/ž)

Poreč i Rovinj

Rok prijave:

 • Electus Usluge d.o.o.
 • Telefon: +385 1 638 8253

Electus Usluge d.o.o., sestrinska je tvrtka vodeće agencije za privremeno zapošljavanje na područje Hrvatske Electus DGS d.o.o. Specijalizirali smo se za usluge istraživanja tržišta i zadovoljstva kupaca, promocije proizvoda i usluga, event managementa, payrolla te online obuke zaposlenika prema zahtjevu klijenata. Tražimo više odgovornih, motiviranih i komunikativnih osoba za rad na poziciji:

Promotor – student (m/ž)

Lokacija rada: Poreč i Rovinj

Tvoje odgovornosti:

 • Promocija proizvoda u trgovačkom centru
 • Komunikacija s posjetiteljima
 • Anketiranje kupaca

Što ti ovo radno mjesto nudi?

 • Rad u dinamičnom okruženju
 • Satnica 30 kn/h

Ukoliko si zainteresirana/a za rad na ovoj poziciji prijavi se putem linka za prijavu. Bit će kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug.

Veselimo se tvojoj prijavi!

Agencija Electus DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentirana u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva i ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA:UP/I-102-02/15-03/08, URBROJ:524-04-02-01/2-15-4

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.