Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj odjela konstruktera (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • ConTec CRO d.o.o.
 • Adresa: Radnička cesta 52, 10000 Zagreb

ConTec CRO d.o.o.
Radnička cesta 52
10000 Zagreb
Hrvatska

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Osnivači platforme imaju nekoliko vlastitih projektantskih ureda u Njemačkoj i posjeduju dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu. Prvi neovisni inženjerski ured platforme uspješno posluje u Zagrebu.

Za pojačanje našeg tima u Zagrebu, tražimo:

Voditelj odjela konstruktera (m/ž)

Nudimo Vam izazovan, raznolik i odgovoran rad u inovativnoj tvrtki na području projektiranja konstrukcija u visokogradnji. Odjel za konstrukcije se bavi izradom BIM modela konstrukcija zgrada uz pomoć kojeg se izrađuju građevinski nacrti, iskaz količina materijala, provodi koordinacija i drugo. Mjesto rada je Zagreb, ali nam je izuzetno bitna međusobna razmjena i uska suradnja s našim ostalim uredima u Njemačkoj.

Vaše odgovornosti:

Kao voditelj odjela konstruktera (m/ž) ojačat ćete naš tim u provedbi zahtjevnih građevinskih projekata. Bit ćete odgovorni za planiranje i organizaciju unutar tima, tjedno planiranje resursa i njegovo osiguranje. Pratit ćete i kontrolirati projekte unutar odjela u smislu rokova, troškova i kvalitete. Pregledavat ćete najvažnija pitanja u tekućim projektima. Bit ćete tehnička podrška menedžmentu u području konstrukterstva. Surađivat ćete s ostalim odjelima u interesu tvrtke i u skladu s korporativnom ciljevima i filozofijom. Bavit ćete se stalnom optimizacijom radnih procesa unutar odjela. Redovito ćete voditi sastanke, izrađivati popise obveza za članove tima te pratiti i kontrolirati njihov napredak.

Vaše kvalifikacije:

Na temelju Vašeg uspješno završenog studija građevinarstva (mag.ing.aedif) ili usporedivog kvalifikacijskog stupnja znanja, raspolažete s najmanje 5 godina radnog iskustva, po mogućnosti iskustvo vođenja projektnih timova. Poznajete moderne informacijske sustave u građevinarstvu, kao i
BIM alate poput Revita i BIM 360. Imate analitičan i učinkovit pristup, neovisnost, visoku razinu predanosti kao i izraženu svijest o troškovima.
Posjedujete potrebno znanje njemačkog jezika ili engleski jezika. Odlikuje Vas i spremnost na putovanje.

Nudimo Vam:

 • Neposredan i stalan posao u tvrtki s velikim rastom
 • Atraktivna primanja i raznolike mogućnosti usavršavanja
 • Rad u dinamičnom, poticajnom i otvorenom radnom okruženju
 • Izazovne i raznolike aktivnosti
 • Fleksibilno radno vrijeme

Očekujemo motiviranu i zainteresiranu osobu, koja se odlikuje odgovornošću i timskim radom. Koristite li interdisciplinarni pristup razmišljanja, posvećena i ambiciozna ste osoba, te Vas nije strah inovacija? Onda se radujemo upoznati Vas.

Jesmo li Vas zainteresirali? Veselimo se Vašem osobnom kontaktu, koji ćemo naravno strogo povjerljivo tretirati. Molimo Vas, pošaljite nam Vaš životopis na njemačkom ili engleskom jeziku sa željenim iznosom plaće putem linka za prijavu.

ConTec
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.