Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

BIM koordinator (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • ConTec CRO d.o.o.
 • Adresa: Radnička cesta 52, 10000 Zagreb

ConTec CRO d.o.o.
Radnička cesta 52
10000 Zagreb
Hrvatska

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Osnivači platforme imaju nekoliko vlastitih projektantskih ureda u Njemačkoj i posjeduju dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu. Prvi neovisni inženjerski ured platforme uspješno posluje u Zagrebu.

Za pojačanje našeg tima u Zagrebu, tražimo:

BIM koordinator (m/ž)

Nudimo Vam izazovan, raznolik i odgovoran rad u inovativnoj tvrtki na području projektiranja konstrukcija u visokogradnji. Odjel za konstrukcije se bavi izradom BIM modela konstrukcija zgrada uz pomoć kojeg se izrađuju građevinski nacrti, iskaz količina materijala, provodi koordinacija i drugo. Mjesto rada je Zagreb, ali nam je izuzetno bitna međusobna razmjena i uska suradnja s našim ostalim uredima u Njemačkoj.

Vaše odgovornosti:

Kao BIM koordinator (m/ž) ojačat ćete naš tim u provedbi zahtijevnih građevinskih projekata. Pratit ćete naš tim u izradi BIM projekata, prodovodit ćete projektno orijentirane BIM aktivnosti poput analize kolizija i kontrola kvalitete modela da bi se osigurala zahtjevana razina standarda. Dodatno, sudjelovat ćete u tehničkom i strateškom razvoju, implementaciji novih i optimizaciji postojećih BIM standarda u uredu. Predstavljat ćete ured u BIM orijentiranoj komunikaciji s drugim uredima, investitorom i drugim sudionicima u projektu.

Vaše kvalifikacije:

Sveučilišni/a ste prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus / baccalaurea), inženjer / inženjerka građevine (Bacc.ing.aedif) ili magistar / magistra inženjer / inženjerka građevine (Mag.ing.aedif.) i ističe Vas višegodišnje iskustvo rada u području BIM-a. Imate vrlo dobro poznavanje Autodesk Revit programa i ostalih Autodeskovih BIM alata i drugih programa. Imate iskustvo i dobro razumijete BIM metodologiju i procese. Poželjno je iskustvo rada i programiranja u Dynamu. Općenito imate interes za digitalno planiranje i komunikaciju. Fleksibilni ste, motivirani i timski igrač. Vrlo dobro koristite njemački ili engleski jezik.

Nudimo Vam:

Kao jedan od vodećih ureda koji primjenjuju BIM metodologiju u svojem radu, nudimo vam zanimljive i odgovorne zadatke u kombinaciji s modernim procesnim metodama. U tu svrhu, osiguravamo Vam radno okruženje s modernim alatima i programima. Kroz utjecaj u BIM metodologiji u svim područjima rada vi ćete aktivno oblikovati budućnost našeg ureda. Mi smo povezani s više institucija i društava što će Vama omogućiti uspostavu većeg broje kontakata sa stručnjacima iz ovog područja. Isto tako nudimo vam mogućnost usavršavanja i rad u modernom uredu u poslovnoj četvrti Zagreba.

Očekujemo motiviranu i zainteresiranu osobu, koja se odlikuje odgovornošću i timskim radom. Koristite li interdisciplinarni pristup razmišljanja, posvećena i ambiciozna ste osoba, te Vas nije strah inovacija? Onda se radujemo upoznati Vas. Jesmo li Vas zainteresirali? Veselimo se Vašem osobnom kontaktu, koji ćemo naravno strogo povjerljivo tretirati. Molimo Vas, pošaljite nam Vaš životopis na njemačkom ili engleskom jeziku sa željenim iznosom plaće putem linka za prijavu.

ConTec
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Graditeljstvo, geodezija, geologija iznosi 5.527,76 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.