Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Građevinski tehničar / Inženjer građevinarstva (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • ConTec CRO d.o.o.
 • Adresa: Radnička cesta 52, 10000 Zagreb

ConTec CRO d.o.o.
Radnička cesta 52
10000 Zagreb
Hrvatska

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Osnivači platforme imaju nekoliko vlastitih projektantskih ureda u Njemačkoj i posjeduju dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu. Prvi neovisni inženjerski ured platforme uspješno posluje u Zagrebu.

Za pojačanje našeg tima u Zagrebu, tražimo:

Građevinski tehničar / Inženjer građevinarstva (m/ž)

Nudimo Vam izazovan, raznolik i odgovoran rad u inovativnoj tvrtki na području projektiranja konstrukcija u visokogradnji. Mjesto rada je Zagreb, ali nam je izuzetno bitna međusobna razmjena i uska suradnja s našim ostalim uredima u Njemačkoj.

Vaše odgovornosti:

Kao građevinski tehničar / inženjer građevinarstva (m/ž) ojačat ćete naš tim u provedbi zahtjevnih građevinskih projekata. Bit ćete odgovorni za izradu i kontrolu izvedbenih nacrta u visokogradnji. Zajedno s ostalim sudionicima ćete dijalogom ćete razvijati koncepte od idejnog pa sve do izvedbenog projekta. Podržavat ćete sudionike Vašim stručnim ekspertizama i savjetodavnim uslugama, te Vašim interdisciplinarnim, inovativnim konceptima. Bilo poslovni ili stambeni objekti, javni ili objekti od posebnog interesa, Vaš raspon znanja primjenjivat ćete za projektiranje novih građevinskih objekata, kao i za rekonstrukciju / saniranje postojećih.

Vaše kvalifikacije:

Potrebno zvanje je SSS / VŠS / VSS, te najmanje 5 godina radnog iskustva u izradi i kontroli nacrta armature. Poznavanje programa Revit ili Allplan (konstrukcija) su poželjni. Poželjno je znanje njemačkog jezika, engleski jezik u govoru i pismu je preduvjet.

Nudimo Vam:

 • Neposredan i stalan posao u tvrtki s velikim rastom
 • Atraktivna primanja i raznolike mogućnosti usavršavanja
 • Rad u dinamičnom, poticajnom i otvorenom radnom okruženju
 • Izazovne i raznolike aktivnosti
 • Fleksibilno radno vrijeme

Očekujemo motiviranu i zainteresiranu osobu, koja se odlikuje odgovornošću i timskim radom. Koristite li interdisciplinarni pristup razmišljanja, posvećena i ambiciozna ste osoba, te Vas nije strah inovacija? Želite li aktivno sudjelovati u oblikovanju zanimljivih projekata i krenuti novim smjerom u projektiranju konstrukcija? Onda se radujemo upoznati Vas.

Jesmo li Vas zainteresirali? Veselimo se Vašem osobnom kontaktu, koji ćemo naravno strogo povjerljivo tretirati. Molimo Vas, pošaljite nam Vaš životopis na njemačkom ili engleskom jeziku sa željenim iznosom plaće putem linka za prijavu.

ConTec
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Graditeljstvo, geodezija, geologija iznosi 5.527,76 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.