Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Glavni menadžer za odnose s klijentima (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo organizirane, analitične i motivirane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu:

Glavni menadžer za odnose s klijentima (m/ž), Centar za poslovanje s poduzećima  

(mjesto rada Zagreb)

Radno mjesto uključuje cjelokupan proces prodaje - direktnu prodaju rizičnih i nerizičnih proizvoda kao i podršku prodaji, kontaktiranje i akviziciju novih klijenata, praćenje odnosa s klijentom - briga o postojećem portfelju klijenata, prikupljanje dokumentacije i obrada zahtjeva za rizične proizvode, analiza financijskih izvješća - pisanje kreditnih prijedloga te izrada planova i provedba naplate dospjelih nenaplaćenih potraživanja.

Formalni uvjeti koje svi kandidati moraju zadovoljavati su sljedeći:

 • VSS ekonomskog usmjerenja
 • 5 godina radnog iskustva u bankarskom sektoru/na istim poslovima
 • iskustvo rada sa klijentima
 • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu

Uz izraženu želju za radom u dinamičnom okruženju, idealani kandidati posjeduju:

 • razvijene prodajne i komunikacijske vještine
 • analitičke vještine
 • sklonost timskom radu
 • sigurnost i proaktivnost u nastupu
 • organiziranost i sistematičnost

Što nudimo?

Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Otvorena pozicija omogućava rad u međunarodnoj okolini te stjecanje visoko specijaliziranog stručnog iskustva. Uz kontinuirani stručni razvoj, zaposlenicima su dostupni i tečajevi stranih jezika, interna korporativna akademija kao i brojni interni razvojni moduli. O mogućnostima razvoja i karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama.

U Privrednoj banci Zagreb prepoznajemo vaš talent, pružamo vam vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajedno s vama stvarati nove vrijednosti. Ako ste ambiciozni i motivirani te želite napraviti izazovan iskorak u karijeri – javite nam se za navedenu otvorenu poziciju najkasnije do petka, 23. listopada 2020. putem linka za prijavu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.