Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Junior Copywriter (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Real Grupa
REAL TRAŽI NOVOG ČLANA TIMA

Naša full-service agencija Real grupa jedna je od najvećih i najuspješnijih na domaćem tržištu. Hrvatska smo agencija, ali radimo i na drugim tržištima. Ima nas više od 110, od čega u hrvatskom uredu 80-ak, ali i dalje rastemo, zahvaljujući super klijentima koji godinama prepoznaju naše znanje, iskustvo, marljivost i predanost. Iako nas je puno, radimo u profesionalnoj i prijateljskoj atmosferi, vjerujući u kolegijalnost i timski rad.

Svaku marketinšku uslugu za koju ste čuli – mi ju pružamo. Osmišljavamo kreativne strategije i rješenja, kreiramo razvojne i brend strategije, planiramo i zakupljujemo medije, radimo sveobuhvatna digitalna komunikacijska rješenja, bavimo se odnosima s javnošću i organizacijom evenata.

Tražimo junior copywritera koji će svoju kreativnost u pisanju realizirati kroz sve postojeće komunikacijske kanale, a u našoj će agenciji istovremeno dobiti priliku učiti od najboljih.

Uvjeti za prijavu su:

- 2 godine iskustva kao copywriter
- 2 godine iskustva rada u agenciji
- visoka pismenost i odgovornost prema poslu
- životopis, radovi i preporuka

Budi dio našeg uspjeha!
Pridruži se Realno najboljoj ekipi!

Istakni se, pošalji svoj životopis putem linka za prijavu do 4.12.2020.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.