Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Prodajni savjetnik (m/ž)

Splitsko-dalmatinska županija

Rok prijave:

Ustrajno stvaramo oduševljene kupce i gradimo bolju budućnost. Istovremeno živimo naše vrijednosti: integritet, hrabrost, timski rad i odanost. Nudimo inovativna rješenja i dodanu vrijednost građevinskim profesionalcima u preko 120 zemalja svijeta kroz vlastitu prodajnu mrežu i sa više od 30.000 zaposlenika.

Hrvatska je jedna od država članica regije E4 koja uključuje još i Grčku, Izrael, Rumunjsku, Bugarsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju i Bosnu i Hercegovinu sa središtem u Italiji.

Za našu tvrtku u Hrvatskoj, tražimo kandidata za radno mjesto:

Prodajni savjetnik (m/ž)

Za područje:

 • Splitsko–dalmatinska županije

Kao član prodajnog tima svakodnevno ćete Hilti proizvode prezentirati građevinskim profesionalcima te ćete ih upoznavati sa našim inovativnim rješenjima. Mi ćemo Vas podržati kroz kontinuirane naobrazbe, školovanja i mogućnosti internacionalnog razvoja karijere.

Tko je Hilti?

Ako nemate iskustva u građevinskoj industriji, možda niste čuli za nas. Mi pružamo vodeće alate, tehnologije, softvere i usluge za globalni građevinski sektor. Ponosimo se našom tradicijom, građenom preko 75 godina i svjetskim ugledom.

Što ova pozicija uključuje?

Kao prodajni predstavnik, Vi ćete planirati i realizirati prodajne ciljeve kroz prodaju inovativnih proizvoda i jedinstveni prodajni servis jednog od provjereni tržišnih lidera. Bit ćete zaduženi za prodaju cjelokupnog proizvodnog programa i usluga postojećim kupcima, kao i za osvajanje novih kupaca, sklapanje ugovora o suradnji i savjetovanje na gradilištima.

Što mi nudimo?

Omogućit ćemo Vam sve što Vam je potrebno kako bi ostvarili vrhunske rezultate u svojem poslu, uključujući treninge na radnom mjestu i potpunu podršku. Hilti će imati potpuno povjerenje u Vas, dajući vam dovoljno odgovornosti te slobodu rasta i razvijanja. Ono što želimo za uzvrat je nekoga tko će napraviti korak više, nekoga tko će prihvatiti promjenu i nekoga s talentom za unapređenje poslovanja na svojem teritoriju.

Zašto se trebate prijaviti?

Hilti čine ljudi različitih kultura i profesionalnog iskustva. Čak i ako nemate iskustva u prodaji ili građevinarstvu, u Hiltiju vjerujemo da se uspjeh temelji na timskom radu, sposobnostima i ustrajnosti, bez obzira na Vaše profesionalno iskustvo.

Vaš profil:

 • Odanost, odgovornost, i orijentiranost prema kupcima
 • Strast prema prodaji i usmjerenost prema ostvarivanju natprosječnih rezultata
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Rad na PC-u, komunikacijske vještine
 • Iskustvo u prodaji i marketingu (prednost, ali nije uvjet)
 • Ekonomska ili tehnička naobrazba i iskustvo u građevinskoj djelatnosti (prednost, ali nije uvjet)

Hilti je tvrtka koja se neprestano razvija i nudi dinamično i motivirajuće radno okruženje.

Razmišljajte o svojoj karijeri na drugačiji način!

Vaše zamolbe i životopise pošaljite nam do 25. siječnja 2021. putem LINKA ZA PRIJAVU.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.