Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za kontroling (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Telemach Hrvatska d.o.o.

SPECIJALIST ZA KONTROLING (m/ž)

ZAGREB

OPĆENITO O POSLU

Na poziciji Specijalista za kontroling osoba će pružati podršku lokalnom menadžmentu i ostalim internim i eksternim korisnicima u procesima poslovnog izvještavanja, planiranja i prognoziranja te pri izradi poslovnih studija i praćenja.

ŠTO ĆEŠ RADITI?

Tvoji su glavni zadaci praćenje, prikupljanje i analiza podataka o telekomunikacijskom tržištu te dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje lokalnom menadžmentu i ostalim internim i eksternim korisnicima te aktivno sudjelovanje u procesu osiguravanja prihoda. Izrada analize profitabilnosti proizvoda, troškovni kontroling i usporedba s tržišnim pokazateljima, analiza pokazatelja poslovanja i praćenje ostvarenih rezultata s naglaskom na komercijalni kontroling dio su svakodnevnih zadataka. Pozicija obuhvaća i pripremu podloga za izradu raznih izvještaja te provođenje analize različitih segmenata poslovanja. Obavljat ćeš poslove koji su po prirodi potrebni za učinkovito funkcioniranje organizacijske jedinice, što uključuje i iznenadne analize na zahtjev Poslodavca.

KOGA TRAŽIMO?

Imaš visoku stručnu spremu, ekonomskog smjera, poželjno financije i kontroling i minimalno 5 ili više godina iskustva u poslovima kontrolinga; iskustvo u internacionalnim kompanijama ili u telekomunikacijskoj industriji je prednost. Proaktivna si, sistematična i precizna osoba, orijentirana rezultatima. Posjeduješ izvrsne organizacijske, analitičke i komunikacijske sposobnosti, poznaješ engleski jezik u govoru i pismu, kao i MS Office rješenja. Samoinicijativnost i samostalnost u izvršavanju svakodnevnih zadataka, organiziranost i sposobnost određivanja prioriteta nisu ti strani.

Da bi se uklopio/la moraš biti izazivač – hrabar i nekonvencionalan. Radiš naporno kako bi pronašla/o nova rješenja i dovršio/la poslove. Brzo reagiraš, brzo djeluješ i brzo donosiš odluke. Otvoren/a si za nove ideje i ne voliš birokraciju. Pokreće te atmosfera brzog tempa, timskog duha i izravne komunikacije te zabave. Poput nas, vidiš promjenu kao jedinu konstantu.

Ako se prepoznaješ u navedenom opisu, pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo putem linka za prijavu najkasnije do 22.01.2021.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.