Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Trener (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Telemach Hrvatska d.o.o.

TRENER (m/ž)

ZAGREB

OPĆENITO O POSLU

Na poziciji Trenera bit ćeš dio tima za razvoj prodaje u Zagrebu i odgovarat ćeš Voditelju odjela upravljanja treninzima i komunikacijom u prodaji. Radit ćeš u timu stručnjaka na implementaciji i koordinaciji svih trening aktivnosti za sve prodajne kanale. Pozicija uključuje povremena putovanja, rad sa zaposlenicima i rad na terenu.

ŠTO ĆEŠ RADITI?

Kao Trener, zajedno sa ostalim članovima tima razvijat ćeš, unapređivati i ažurirati sve programe, materijale i alate za obuku i edukaciju usmjerene na rezultate prodaje i korisničko iskustvo. Neki od zadataka su:
 • provedba i koordinacija svih trening aktivnosti za sve kanale prodaje usmjerena na vještine, proizvode i sustave
 • razvoj, provedba i ažuriranje svih trening i edukacijskih materijala, edukacijskih alata usmjerenih na prodajne rezultate i korisničko iskustvo
 • provođenje edukacije za uvođenje zaposlenika u posao za sve nove zaposlenike u prodaji
 • sudjelovanje u razvoju i rad na digitalnoj komunikacijskoj platformi usmjerenoj na poboljšanje usvajanja znanja, vještina i učinkovitosti svih zaposlenika prodaje
 • praćenje mjerenja za učinkovitost prodaje i poboljšanje razine znanja
 • praćenje trendova u području treninga i komunikacije u prodaji

KOGA TRAŽIMO?

Upoznat/a si s tradicionalnim i suvremenim metodama treninga i svoj daljnji nastavak karijere vidiš u području treninga. Imaš izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, proaktivan odnos prema rezultatima, sposobnost planiranja, obavljanja višestrukih zadataka te učinkovitog upravljanja vremenom. Vješt/a si u davanju i primanju povratnih informacija. Poznaješ engleski jezik u govoru i pismu, posjeduješ izvrsne kompjuterske vještine (MS Office) te važeću vozačku dozvolu B kategorije.

Radiš naporno kako bi pronašla/o nova rješenja i dovršio poslove. Brzo reagiraš, brzo djeluješ i brzo donosiš odluke. Otvoren/a si za nove ideje i ne voliš birokraciju. Pokreće te atmosfera brzog tempa, timskog duha i izravne komunikacije te zabave. Poput nas, vidiš promjenu kao jedinu konstantu.

Ako se prepoznaješ u navedenom opisu, pošalji svoj ažurirani životopis i motivacijsko pismo putem linka za prijavu najkasnije do 17.01.2021.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.