Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Samostalni knjigovođa u Odjelu knjigovodstva i obračuna plaća (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • KPMG Croatia d.o.o.

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge, objavljuje natječaj za poziciju:

Za samostalnog knjigovođu u Odjelu knjigovodstva i obračuna plaća tražimo osobu s prethodnim iskustvom u obračunu plaća: rezidenata, izaslanih djelatnika, drugog dohotka i autorskih honorara i računovodstvu pravnih osoba: vođenje evidencije dugotrajne imovine, knjiženje ulaznih, izlaznih računa i bankovnih izvoda, kontrola skladišnog poslovanja, salda konti kupaca i dobavljača, knjiženje blagajne, obračun putnih naloga, priprema PDV izvještaja i izrada statističkih izvještaja. Očekujemo odgovornost, pouzdanost, preciznost i proaktivnost u svakodnevnom obavljanju radnih zadataka.

Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:

 • SSS ili VŠS – ekonomskog smjera;
 • Minimalno 3 godina iskustva u sličnim poslovima u računovodstvenom servisu;
 • Odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu;
 • Dobre komunikacijske sposobnosti;
 • Odlično poznavanje rada na računalu u poslovnom okruženju;
 • Odgovoran i pozitivan stav prema poslu;
 • Organizacijske sposobnosti, sistematičnost i analitičko razmišljanje;
 • Spremnost na konstantno učenje i timski rad u dinamičnom okruženju;
 • Visok nivo osobnog integriteta.

Što nudimo:

 • Rad u mladom timu i stimulativnoj okolini;
 • Stimulativni sustav nagrađivanja.

KPMG razlika

Brzina, fleksibilnost, raznolikost i angažiranost su u srcu onoga što radimo - od načina na koji nagrađujemo i poštujemo naše kolege, do usluga koje nudimo klijentima. Možete očekivati najbolje od nas, a klijenti će očekivati najbolje od vas. Zajedno, mi smo pobjednički tim. Biti dijelom KPMG-a znači biti dijelom zajednice talentiranih i inovativnih ljudi, koji rade zajedno kako bi ostavili pozitivan i trajan utjecaj na klijente.

Zašto KPMG?

Svakog dana svi mi u KPMG-u igramo vitalnu ulogu u pomaganju tvrtkama kako bi stvarale nove vrijednosti i rasle. Od klijenata i investitora do državnih institucija i javnosti, svi očekuju najbolje od nas. Mi na ta očekivanja odgovaramo zapošljavanjem uistinu izvanrednih ljudi. Svi u našoj raznolikoj zajednici imaju koristi od visoko kvalitetnih zadataka, edukacije, podrške i međunarodnih prilika. Kojem god našem odjelu se pridružili, pomoći ćemo vam u osobnom i profesionalnom napretku.

O nama

KPMG posluje na hrvatskom tržištu 27 godina, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, kao i poslovnog savjetovanja, IT savjetovanja i savjetovanja vezanog uz upravljanje rizicima.

Naša osnovna vrijednost je znanje više od 219.000 zaposlenika iz 147 zemalja, koja daje potporu programu specijalizacije po industrijama. Svake godine, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola. Naši klijenti neke su od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, vlade i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG-u vide visok standard usluga, specijalizaciju po industrijama i ekstenzivno povezivanje lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta.

Razlog za prijavu?

Prepoznat ćemo i nagraditi vaš potencijal. Znamo da smo najbolji, kad ste vi najbolji. Zato ćemo se pobrinuti da imate:

 • odgovornosti kako biste se dokazali; te
 • mogućnosti za napredovanje.

I, naravno, podršku koju trebate da biste sve to uskladili.

Prijaviti se možete do 20. siječnja 2021. godine, isključivo putem sljedećeg linka.

Očekivani početak rada: ožujak 2021. godine.

KPMG je jednakopravni poslodavac i cijeni raznolikosti u svojoj radnoj okolini, potičući aplikacije svih kvalificiranih pojedinaca.

 

© 2021 KPMG Croatia d.o.o. je hrvatsko društvo s ograničenom odgovornošću i član mreže nezavisnih društava povezanih s KPMG International Limited, privatnim engleskom društvom ograničenim jamstvom. Sva prava su pridržana.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.