Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Spa terapeut / Spa therapist (m/ž)

Irska

Rok prijave:

Action Recruitment - Irska agencija za regrutaciju, specijalizirana za ugostiteljstvo, trenutno prima prijave za virtualni sajam poslova. Naši klijenti, za koje vršimo predselekciju kandidata, su jedni od najboljih hotela s 4 i 5 zvjezdica u Irskoj. Na sajmu poslova ćete imati priliku upoznati ih osobno. Za njih tražimo:

Spa terapeut / Spa therapist (m/ž)

Otvorene su također i supervizorske pozicije.

Idealni kandidati trebaju imati minimalno od 6 do 12 mjeseci iskustva u hotelu ili visoko rangiranom objektu. Dodatne osobine koje tražimo su marljivost, sposobnost rada pod pritiskom, dobre komunikacijske vještine i sposobnost rada u timu.

Prednosti rada za naše klijente:

 • hoteli koje zastupamo nude odlično radno okruženje s mogućnošću napretka u karijeri, a neki od njih i smještaj u objektu
 • radit ćete s najnovijom opremom i imati podršku kolega
 • odlična plaća i povlastice dolaze u paketu
 • prosječna plaća 11-14 €/h

Kako proces funkcionira

Za naše klijente, visokorangirane hotele iz Irske, vršimo predselekcijski proces. Sve prijave koje prođu selekciju idu našim klijentima na razmatranje. Selekcija uključuje pregled dosadašnjeg iskustva u životopisu kao i telefonski razgovor koji će dijelom biti na engleskom. Nakon što klijenti razmotre sve životopise koji prođu selekciju oni sami par tjedana prije sajma kontaktiraju osobe s kojima žele zakazati intervju.

Sajam će se održati sredinom travnja, s očekivanim početkom rada u svibnju.

Svi poslodavci su u mogućnosti osigurati smještaj za vrijeme trajanja samoizolacije. Svi kandidati trebaju imati negativan test na Covid-19 sukladno zakonskim odredbama o ulasku u zemlju.

Za prijavu je potrebno poslati životopis na engleskom jeziku putem linka:

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Briga o ljepoti, sport iznosi 3.183,84 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.