Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj nabave za EU tržišta (m/ž)

Sesvete

Rok prijave:

AutoZubak se bavi prodajom i održavanjem motornih vozila, a čine ju ovlaštena prodaja i servis brandova Volkswagen, Škoda, Audi te servis za sve marke vozila i prodaju rabljenih vozila. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

Opis posla

Misliš da znaš sve o automobilima, tržištu i kretanju cijena na tržištu automobila? Maštaš o mobilnom radnom mjestu, želiš stalno biti u pokretu, upoznavati nove ljude i sklapati nova poslovna partnerstva? Želiš graditi nove poslovne uspjehe od samih početaka, a da pri tome imaš veliku slobodu u organizaciji vlastitog posla i dnevnih/tjednih/mjesečnih aktivnosti? Želiš biti dijelom potpuno nove priče i proći neutabanim stazama nevjerojatno velikog i kompleksnog stranog tržišta rabljenih vozila?

Iako ti omogućavamo slobodu u organizaciji vlastitog posla, određeni set unaprijed definiranih aktivnosti je nužan:
 • Aktivna online potraga za trgovcima rabljenih vozila na stranim tržištima
 • Planiranje rute putovanja i obilaska trgovaca rabljenih vozila
 • Obilazak i vođenje pregovora s trgovcima rabljenih vozila
 • Priprema ugovora i sve potrebne dokumentacije o sklapanju poslovne suradnje
 • Izvještavanje o učinkovitosti i realizaciji službenog putovanja
 • Periodična analiza tržišta rabljenih automobila i akvizicija novih partnera

Tržišta u fokusu

 • Italija
 • Francuska
 • Njemačka

Potrebne kvalifikacije

 • SSS minimalno
 • Odlično poznavanje rada na računalu, smartphoneu i mobilnim aplikacijama
 • Vrhunsko poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu
 • Poželjno poznavanje dodatnih stranih jezika (talijanski, francuski)
 • Vozačka dozvola B kategorije

Karakteristike prave osobe za nas

Ako planiraš ostvariti vrhunske rezultate u ovom poslu strast prema automobilima, putovanjima te spremnost na puno terenskog rada su stvari koje moraš imati u sebi. S obzirom da ćeš istraživati potpuno nova tržišta intuitivna inteligencija i socijalne vještine te vještine pregovaranja ti trebaju biti na zavidnoj razini. Da bi sve prošlo onako kako je planirano i da bi na kraju mjeseca bili isporučeni vrhunski rezultati nužno je da si osoba koja je sposobna kvalitetno organizirati i isplanirati dnevne, tjedne i mjesečne aktivnosti unaprijed, a svakako da se očekuje i fleksibilnost u situacijama kada stvari baš i ne krenu po planu. Od tebe očekujemo i visoku razinu integriteta, a svakako da ti je prednost u startu ukoliko dobro poznaješ tržište i kretanje cijena na tržištu automobila.

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti i tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira naslijeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar Grupe, ali i na nove koji će u budućnosti biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata. Zubak Grupa proglašena je jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). Laskava je to titula koju svake godine, već trinaest godina zaredom, dodjeljuje portal MojPosao.hr, a na temelju rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je ispunjavalo više od 600 djelatnika Zubak Grupe!

Saznaj više o Zubak Grupi na http://www.zubakgrupa.hr/, prijavi se za posao putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 20.08.2021. i pridruži se našem timu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Administrativna zanimanja iznosi 4.508,534 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.