Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj Odsjeka za pravnu podršku (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Institut Ruđer Bošković
 • Adresa: Bijenička 54, 10 000 Zagreb
 • Web: http://www.irb.hr

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

ZAGREB, BIJENIČKA CESTA 54

Temeljem odluke ravnatelja Instituta Ruđer Bošković raspisuje se

N A T J E Č A J

za popunu upražnjenih sistematiziranih radnih mjesta:

1. Položajno radno mjesto I. vrste - rukovoditelj (šef) odsjeka u središnjoj službi – voditelj Odsjeka za pravnu podršku, Odsjek za pravnu podršku, Odjel za pravne poslove, Administrativne, stručne i tehničke službe, Zagreb

 • 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:

 • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij prava, ili VSS stečena sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju,
 • minimalno 2 godine radnog iskustva na pravnim poslovima,
 • aktivno poznavanje engleskog jezika,
 • aktivno poznavanje rada na računalu.

Za pristupnike prijavljene na javni natječaj provest će se prethodna provjera znanja putem pisanog testiranja.

Pristupnici koji ispunjavaju uvjete propisane objavljenim natječajem obvezni su pristupiti profesionalnoj selekciji – testiranju iz stručnih znanja vezanih uz potrebe radnog mjesta (Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Zakon o ustanovama, Zakon o obveznim odnosima, Zakon o parničnom postupku, Zakon o radu, Zakon o zaštiti na radu, Temeljni kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike u javnim službama, Kolektivni ugovor za znanost i visoko obrazovanje, Statut, Pravilnik o ustroju i Pravilnik o radu Instituta Ruđer Bošković) i engleskog jezika.

Pristupnici će o datum testiranja biti obavješteni elektroničkom poštom.
Pristupnici koji zadovolje pisano testiranje bit će pozvani na intervju. Ako pristupnik ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatrat će se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Radni odnos se zasniva uz probni rad od 6 mjeseci.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti: životopis (obvezno navesti e-mail adresu), presliku uvjerenja o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (v.: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/moglo-bi-vas-zanimati/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166) i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, s naznakom „Za natječaj“ uz obvezno navođenje točke natječaja i naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, 10000 Zagreb
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Pravo iznosi 6.261,88 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.