Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pravnik / Upravni pravnik u Odjelu upravljanja proizvodima (m/ž)

Sesvete

Rok prijave:

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s više od četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Agilna smo i visokokvalitetna europska asistencija koja se bavi pružanjem asistencijskih usluga kroz proizvode iz vlastitog portfolia i to na području cijele Europe.

Osim vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti i pomoći u kući, u čemu smo tržišni lider, u portfoliu imamo i jako puno inovacija, proizvoda i usluga jedinstvenih ne samo za Hrvatsku nego i za Europu. Neke od njih su Putni Anđeo, Drugi Auto, Autopass, MobiExpress, Medins i Kingsize Help.

Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u Austriji, Italiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji, a uskoro i u drugim europskim zemljama.

Glavne vrijednosti naše kompanije su: svaki put najbolji, neprestano u pokretu, uvijek inovativni i potpuno pošteni. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženog. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području. Neprestano se obrazujemo, rastemo i trudimo se napraviti bolje, više i brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

U više od deset godina prisutnosti na tržištu ne samo da smo postali tržišni lider u Hrvatskoj nego smo uz dotad poznate usluge poput Pomoći na cesti, tržištu predstavili i velik broj novih usluga kao što su Pomoć u kući odnosno Pomoć na moru, ali i neke inovacije od kojih ističemo Autopass, Drugi Auto i Putni Anđeo.

Odlučiš li raditi u ovom odjelu, to znači da ćeš raditi s raznovrsnim portfeljem proizvoda i velikom bazom korisnika u Hrvatskoj, Austriji, Italji, Sloveniji, BiH, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji a uz pomoć tvojih kolega uskoro i u drugim zemljama.

Opis glavnih zadataka

 • izrada ugovora o poslovnoj suradnji
 • izrada Općih uvjeta za proizvode Asistencije
 • izrada poslovnih specifikacija
 • izrada ostale dokumentacije (dopisi za obnovu ugovora, pristupnice i dr.)
 • sudjelovanje u projektima na razvoju novih proizvoda
 • izrada mišljenja i tumačenje dokumentacije
 • sudjelovanje u izradi procedure rada unutar odjela
 • suradnja s partnerima iz drugih EU zemalja na kojima djeluje Asistencija

Kvalifikacije i ostala znanja

 • VSS, poželjno pravnog usmjerenja, ali u fokusu će biti tvoje radno iskustvo
 • izvrsno poznavanje Microsoft Office alata - prvenstveno Word i Excel
 • poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
 • poželjno poznavanje Zakona o obveznim odnosima i Zakona o trgovačkim društvima
 • poželjno poznavanje regulative i poslovnih procesa u Osiguravajućim društvima, Bankama i sl.

Karakteristike prave osobe za nas

Ambiciozan i spretan pravnik/-ca koji pored pravnog dijela pokazuje izraženu želju za poznavanjem funkcioniranja ostalih dijelova kompanije. Blagu prednost dajemo osobama koje su spremne učiti i razvijati se te koje imaju iskustvo rada u financijskim institucijama, odnosno koje poznaju regulativu vezanu uz proizvode osiguranja, banaka, leasing kuća i sl. Od tebe očekujemo kreativan pristup poslu, dozu samostalnosti i proaktivnosti uz izražen timski duh.

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata. Zubak Grupa proglašena je jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). Laskava je to titula koju svake godine, već sedamnaest godina zaredom, dodjeljuje portal MojPosao.hr, a na temelju rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je ispunjavalo više od 600 djelatnika Zubak Grupe!

Saznaj više o Zubak Grupi i ORYX Asistenciji, prijavi se za posao putem LINKA ZA PRIJAVU i pridruži se našem timu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Pravo iznosi 6.261,88 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.