Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vozač (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Institut Ruđer Bošković
 • Adresa: Bijenička 54, 10 000 Zagreb
 • Web: http://www.irb.hr

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

ZAGREB, BIJENIČKA CESTA 54

Temeljem Odluke ravnatelja Instituta Ruđer Bošković raspisuje se

N A T J E Č A J

za popunu upražnjenih sistematiziranih radnih mjesta

2. Radno mjesto III. vrste - vozač – u Odsjeku za jednostavnu nabavu, uvoz i izvoz, Odjel za opće poslove i nabavu, Administrativne, stručne i tehničke službe,

 • 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:

 • SSS,
 • vozački ispit B kategorije,
 • minimalno dvije godine radnog iskustva na poslovima vozača,
 • osposobljenost za prijevoz i sudjelovanje u prijevozu opasnih tvari (iskaznica o rukovanju opasnim tvarima) ili obveza osposobljavanja za isto u roku od 6 mjeseci od dana zaposlenja,
 • znanje engleskog jezika.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 2 mjeseca.

Svi pristupnici prijavljeni na točku 2. natječaja koji zadovolje uvjete natječaja bit će pozvani na intervju na kojem će se provjeriti poznavanje engleskog jezika.
Sa pristupnicima koji zadovolje na intervjuu provesti će se probna vožnja sa službenim vozilom. Za najuži krug pristupnika organizirati će se psihologijsko testiranje.
Pristupnici će o datumu razgovora biti obavješteni elektroničkom poštom.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis (navesti mail adresu i broj telefona), presliku dokaza o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (v.: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/moglo-bi-vas-zanimati/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166) i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, s naznakom „Za natječaj“ uz obvezno navođenje točke natječaja i naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama, na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, 10000 Zagreb
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.