Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj prodaje / konzultant (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • PROJEKT JEDNAKO RAZVOJ, društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno savjetovanje
 • Adresa: Petrovaradinska 1, 10000 Zagreb Zagreb
 • Web: http://www.pjr.hr

Projekt jednako razvoj d.o.o. (PJR) je tvrtka osnovana 2009. godine i bavi se edukacijom, savjetovanjem, pripremom i provedbom projekata u područjima koja financiraju EU fondovi te savjetovanjem i edukacijom u području javne nabave. Tim PJR-a ima 30 stručnjaka, sa iskustvom preko 800 EU projekata vrijednosti 1,7 mlrd kuna. Konzultanti smo u prilikama za financiranje, razvoju projektnih prijedloga i apliciranju na EU fondove, upravljanju projektima i javnom nabavom. Educirali smo preko 13.500 polaznika o temama iz područja EU fondova i javne nabave. Do sada smo radili sa više od 1.600 klijenata.

Opis posla

- analiza tržišta i prilika za prodaju za različite klijente i cjelovite sektore, korištenje naprednih alata za izradu tržišnih analiza, obrada prilika za prodaju PJR usluga, izrada marketinško prodajnih planova aktivnosti, suradnja s odjelom marketinga u marketinškim aktivnostima, planiranje kampanja, izrada cjenovnih strategija, upravljanje konkretnim prilikama za prodaju usluga PJR-a, prodajne aktivnosti, izvođenje prodajnih prezentacija, izrada ponuda, zaključivanje ugovora
- portfelj usluga PJR-a uključuje: informacijske sustave i digitalne proizvode, savjetovanje, pripremu i provedbu projekata u područjima koja financiraju EU fondovi, savjetovanje naručitelja i ponuditelja u postupcima javne nabave, edukacije i konferencije, marketinške usluge i sl.
- sudjelovanje u istraživanjima, pisanje članaka i studija, napredna statistička analiza prilika, priprema obrazovnih materijala, održavanje seminara u područjima u kojima osoba ima iskustva

Uvjeti

U nastavku su moguće prednosti pri odabiru:

Prethodno iskustvo u:
- prodaji
- sektoru informacijsko-komunikacijskih tehnologija
- razvoju i/ili provedbi EU projekata
- održavanju predavanja
- području javne nabave

Ovisno o količini zaprimljenih prijava, kandidati će biti upućeni na pismeni test i/ili pozvani na razgovor.

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

3

Jezici:

Engleski (izvrsno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo

Nudimo rad u jednom od najboljih timova u RH u području EU fondova i javne nabave, u fleksibilnom okruženju tima stručnjaka, te rad koji povezuje teme javne nabave s EU fondovima, vještine u području upravljanja projektima, konzaltinga, obrazovanja i istraživanja, kao i mogućnost učenja i stručnog usavršavanja.

Vrsta zaposlenja: Ugovor o radu na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Kategorije:

Prodaja (Trgovina)

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.