Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kuhar (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Ferdinand knedle, prvi specijalizirani brend za proizvodnju i pripremu knedli na tradicionalan način, otvara svoj prvi prodajni lokal u Zagrebu! Za vrhunski proizvod neophodan je tim sastavljen od vrhunskih ljudi! Tim sastavljen prije svega od kvalitetnih osoba i profesionalaca koji imaju želju da pomiču granice, članova sa sjajnim iskustvom i mogućnostima za inovacije, ali i mladih ljudi prepunih pozitivne energije kojima bi rad u našem timu bio prvi posao s kojim su se susreli. Kako bismo omogućili našim gostima da se osjećaju kao car kada im se jedu knedle, vjerujemo da tim koji stoji iza njih mora da se osjeća isto tako.

Kuhar (m/ž)

Vrhunski proizvod prati vrhunski osjećaj za finalnu pripremu proizvoda. Potreban nam je vezni igrač koji spaja naš proizvodni i prodajni dio tima. Drugim riječima, kuhar je u našem timu isto što i najuži dio na pješčanom satu, samo što umjesto pijeska kroz njegove ruke prolaze carske knedle spremne za finalnu pripremu koje nakon kuhanja proslijeđuje ka prodajnom timu. U slučaju postojanja afiniteta i potrebnih organizacijskih sposobnosti, mogućnost obavljanja posla VODITELJA LOKALA.

Opis posla:

 • finalna priprema slatkih i slanih knedli u našim lokalima
 • predstavljanje proizvoda gostima
 • održavanje higijene radnog okruženja

Uvjeti:

 • stručna sprema: od VKV pa na više
 • u obzir dolaze i strani radnici

Zaposlenje:

 • puno radno vrijeme ili po želji pola radnog vremena (određeno, neodređeno, studentski ugovor)

Mjesto rada: Zagreb (Radićeva ulica)
Početak rada: 20.02.2022.
Broj zaposlenika: 2

Za sva radna mjesta garantiramo rad u pozitivnom okruženju, brigu o zdravlju zaposlenika, mogućnost rotacija i napredovanja u poslu (uslijed širenja poslovanja) te iznadprosječna primanja.

Prijava

Prijavite se putem linka za prijavu do 22.01.2022.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Turizam i ugostiteljstvo iznosi 4.175,78 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.