Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za ICT tehnologije (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • KONČAR - ELEKTROINDUSTRIJA d.d.
 • Adresa: Fallerovo šetalište 22, 10 000 Zagreb

U skladu s tržišnim i tehnološkim trendovima Končar posebnu pažnju usmjerava prema usvajanju i razvoju digitalnih tehnologija s fokusom njihove primjene u područjima elektroenergetike i transporta te kritične i urbane infrastrukture.

Naše strateške ambicije i ciljevi povezani su s razvojem inovativnih proizvoda, naprednih rješenja i specijaliziranih usluga u spomenutim područjima, a visoka dinamika tehnološkog napretka iziskuje kontinuirani rad na osposobljavanju i jačanju ljudskog kapitala Končara.

Poslovni angažman koji se očekuje u okviru traženih zanimanja neposredno je u funkciji provedbe strateško razvojnih inicijativa i vezan je uz primjenu modernih digitalnih tehnologija i naprednih praksi timskog rada te šire organizacijske suradnje interdisciplinarnih projektnih timova na razini Koncerna.

Opis posla

Navedeno radno mjesto nudi iznimne prilike za profesionalni rast i razvoj, a vjerujemo da će biti od interesa svim kandidatima otvorenima za nove izazove:

Specijalist za ICT tehnologije (m/ž), 2 izvršitelja.

Svrha radne uloge:
- stručno-koordinacijska uloga s odgovornostima za planiranje, implementaciju, nadzor i praćenje te analize rada i učinkovitosti ICT infrastrukture, odnosno korporativnih IT sustava poslovne podrške
- iako je za učinkovito obavljanje radne uloge potrebna širina poznavanja ICT tehnologija, očekujemo da će fokus jednog izvršitelja biti na mrežnim tehnologijama i podatkovnom centru, dok će drugi izvršitelj biti više usmjeren na poslovne sustave korporativnih IT aplikacija i podršku internim korisnicima

Ključni zadaci i odgovornosti:
- definiranje i aktualizacija strategije Koncerna Končar za područja ICT infrastrukture (Network, Data-center, AD, Exchange i sl.), odnosno IT sustava poslovne podrške
- definiranje tehničko tehnološke arhitekture informacijsko-komunikacijskih sustava Koncerna Končar (Network, Data-center, AD, Exchange i sl.), odnosno arhitekture IT sustava poslovne podrške (ERP, CRM, HRM, DWH/BI).)
- priprema razvojnih planova, strateških inicijativa i projekata u području ICT infrastrukture, odnosno u području IT sustava poslovne podrške
- koordinacija i nadzor provedbe projekata uspostave ICT infrastrukture i IT sustava poslovne podrške
- definiranje internih i vanjskih SLA sporazuma te praćenje njihove provedbe
- podrška tekućim ICT projektima kroz praćenje izvršenja poslovnih sporazuma i ugovora
- koordinacija ugovora i poslovnih aktivnosti sa strateškim partnerima i dobavljačima

Uvjeti

Opis glavnih kompetencija:
- sposobnost strateškog razmišljanja i vještine multidisciplinarnog pristupa zadacima
- izražene analitičke sposobnosti i kreativnost u rješavanju složenih zadataka i problema
- koordinacijske vještine i sklonost timskom radu
- sklonost proaktivnom djelovanju i inicijativi
- prezentacijske vještine

Uvjeti:
- završen studij tehničkog usmjerenja (VSS / magistar struke)
- poželjno 7 godina radnog iskustva od čega minimalno 5 godine na istim ili sličnim poslovima
- izvrsno poznavanje područja IT infrastrukture (Networking, Data-center, AD, Exchange i sl.) na arhitekturalnom i tehnološkom nivou ili izvrsno poznavanje organizacije i tehnologija IT sustava poslovne podrške podrške (ERP, CRM, HRM, DWH/BI)
- poželjno iskustvo u koordinaciji i vođenju projekata
- napredne vještine korištenja standardnih računalnih programa i aplikacija (MS Office)
- znanje engleskog jezika u govoru i pismu

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

5

Jezici:

Engleski (razina govora - napredno, razina pisma - napredno)

Vještine:

Business intelligence (BI), Customer Relationship Management (CRM), Data Warehousing, Enterprise Resource Planning (ERP), MS Office

Što nudimo

- ugovor o radu na neodređeno vrijeme, uz mogući probni rad ovisno o prethodnom radnom iskustvu kandidata
- mogućnost stručnog usavršavanja
- beneficije u skladu s poslovnom politikom Končar - Elektroindustrije d.d.

Prijava treba sadržavati:
- životopis
- motivacijsko pismo

Samo će odabrani kandidati biti pozvani u selekcijski postupak, koji može uključivati psihologijsku procjenu, intervju, procjenu stručnih znanja te znanja engleskog jezika, a o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Prijavom na ovaj Natječaj dopustili ste Končaru obradu Vaših osobnih podataka sadržanih u prijavi za posao, i to isključivo za potrebe ovog Natječaja.

Končar brine o sigurnosti i mjerama zaštite Vaših osobnih podataka na način da osigurava odgovarajuće kadrovske, tehničke i organizacijske mjere zaštite te se obvezuje da će Vaše osobne podatke čuvati kao povjerljive i da ih neće dostavljati trećim osobama.

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni najdulje 30 dana od dana završetka Natječaja i nakon toga će biti uništeni. U bilo kojem trenutku do završetka Natječaja možete zatražiti uništavanje istih, u kojem slučaju Vaša prijava neće biti u daljnjem razmatranju. Za sva pitanja vezana uz obradu Vaših osobnih podataka možete se obratiti na e-mail ljudski.resursi@koncar.hr.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.