Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Viši / Specijalist za IT alate (m/ž)

Zadar, Split

Rok prijave:

Viši / Specijalist za IT alate (m/ž)

Bankarstvo kakvo nikada prije niste vidjeli

U vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena u OTP banci razvijamo organizaciju i stvaramo okvir za inovativna poslovna rješenja koja će nam omogućiti razvoj inovacija, rješavanje zanimljivih izazove suvremenog svijeta financija i stvaranje autentičnog korisničkog iskustva.

Kako se bankarski sektor mijenja, tako se mijenjamo i mi. Krenuli smo u cjelovitu digitalnu transformaciju koja će preoblikovati našu organizaciju iz temelja. U svojem poslovanju primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti, slavimo različitost i potičemo hrabrost u donošenju odluka, a uz pomoć stručnih mentora i talent programa osiguravamo sve potrebno za razvoj karijera.

Kako unaprjeđujemo svoje sustave i implementiramo inovativna rješenja, nastavljamo tražiti najbolje talente za digitalizaciju kako bismo zajedno gradili novu digitalnu budućnost banke.

Želite li biti dio naše priče, raditi s timovima koji su proveli najveće integracije banaka u Hrvatskoj, dodati vrijedne kompetencije o načinima rada na naprednim alatima i tehnologijama u domeni bankarstva u svoj životopis, javite nam se!

Postanite dio naše digitalne budućnosti

Kao (Viši) Specijalist za IT alate u okviru Direkcije digitalne transformacije, na lokaciji rada u Splitu ili Zadru, djelovat ćete kao inicijator novog načina razmišljanja u OTP banci i raditi na identificiranju potencijalnih digitalnih alata koji mogu podržati svakodnevni rad i poslovanje organizacijskih jedinica koje se u radu intenzivno oslanjanju na digitalne tehnologije.

Ivan:

Naši klijenti traže pouzdanu, sigurnu, cjelovitu, ali i brzu i uvijek dostupnu uslugu, što za financijski sektor znači ubrzanu digitalizaciju, prilagodbu načina rada i spremnosti stvaranja rješenja koja unapređuju kvalitetu života i poslovanja. U OTP banci digitalnu transformaciju temeljimo na izgradnji kulture korisničkog iskustva, ubrzanom usvajanju novih tehnoloških znanja i vještina, razvoju rješenja na agilni način te organizacijskom transformacijom. Poslovanje budućnosti zahtijeva snažne i hrabre promjene u načinu razmišljanja, liderstvu i organizacijskoj arhitekturi. Uvodimo agilne metode rada, osnivamo agilne timove i razvijamo agilne trenere. Intenzivni razvoj za nas znači i značajno zapošljavanje mladih stručnjaka raznolikih interesa i multidisciplinarnih vještina.

 

Danijel:

Pridružite nam se na ovom zanimljivom putovanju! Budite dio tima koji iza sebe ima velike i uspješne projekte i koji je odlučio mijenjajući sebe, primijeniti najmodernije tehnologije i metodologije, kako bi kreirao digitalne proizvode s jedinstvenim korisničkim iskustvom.

 

Mate:

Veseli me smjer i putovanje prema digitalnoj budućnosti na koje se banka odlučila krenuti usmjeravajući se na ljude i nove načine razmišljanja. Sa dobrim timom sve je moguće i zato smo otvoreni za sve one koji žele nešto novo i uzbudljivo!

 

Odgovornosti

 • Podrška u cjelokupnom procesu implementacije IT alata
 • Pružanje podrške korisnicima IT alata u vidu nadzora korisničkih ovlasti ili edukacije vezano za korištenje alata te kroz komunikaciju sa krajnjim korisnicima osluškivanje njihovih potreba za prilagodbom alata, temeljem čega samostalno ili u suradnji sa dobavljačem prilagođavate konfiguraciju alata
 • Usklađivanje aktivnosti eksternih i internih sudionika u okviru rada Tima za IT alate

Vi ćete od prvoga dana...

 • Sudjelovati u cjelokupnom procesu implementacije IT alata u suradnji sa ostalim organizacijskim jedinicama - od početne idejne faze, kroz proces istraživanja i vrednovanja potencijalnih alata u suradnji s krajnjim korisnikom, do same implementacije alata
 • Analizirati procese implementirane na Jira okruženju, kako bi mogli preuzeti ulogu administratora sustava i biti u mogućnosti ponuditi ideje o poboljšanju implementiranih funkcionalnosti
 • Dijeliti znanje sa članovima Tima za IT alate i surađivati s različitim odjelima i timovima unutar banke

Ovaj oglas je baš za vas ako...

 • Imate diplomu i ekvivalentno poslovno iskustvo u Ekonomiji ili STEM segmentu (VSS / MR)
 • Imate najmanje 1 godina radnog iskustva u IT sektoru
 • Imate profesionalnu razina znanja engleskog jezika (B2/C1 razina)
 • Napredno koristite MS Office alata
 • Poznajete najpopularnijih Enterprise alate (Jira, Confluence, Slack, Miro, MS Azure, Trello)
 • Imate iskustvo u pružanju podrške u domeni IT alata u velikim organizacijama
 • Imate iskustvo rada u projektima vođenim po agilnim principima
 • Imate iskustvo ili ste upoznati sa CI/CD rješenjima

Nudimo vam...

 • Hibridni rad kroz kombinaciju rada u uredu i rada od kuće (po dogovoru s nadređenim)
 • Edukacije i mogućnost stjecanja certifikata (sukladno potrebama radnog mjesta)
 • Konkurentnu plaću i sudjelovanje u bonus shemi

Prijava i životopis se podnose do zaključno 22.05.2022. putem linka za prijavu.

OTP banka dioničko društvo. Domovinskog rata 61. 21000 Split, Hrvatska. Tel: +385 (0)72 21 00 21. Fax +385 (0)72 201 950. Web: www.otpbanka.hr MB: 3141721. OIB 52508873833. IBAN: HR5324070001024070003

 

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.