Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za upravljanje IT promjenama (m/ž)

Zadar, Split

Rok prijave:

Specijalist za upravljanje IT promjenama (m/ž)

Bankarstvo kakvo nikada prije niste vidjeli

U vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena u OTP banci razvijamo organizaciju i stvaramo okvir za inovativna poslovna rješenja koja će nam omogućiti razvoj inovacija, rješavanje zanimljivih izazove suvremenog svijeta financija i stvaranje autentičnog korisničkog iskustva.

Kako se bankarski sektor mijenja, tako se mijenjamo i mi. Krenuli smo u cjelovitu digitalnu transformaciju koja će preoblikovati našu organizaciju iz temelja. U svojem poslovanju primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti, slavimo različitost i potičemo hrabrost u donošenju odluka, a uz pomoć stručnih mentora i talent programa osiguravamo sve potrebno za razvoj karijera.

Kako unaprjeđujemo svoje sustave i implementiramo inovativna rješenja, nastavljamo tražiti najbolje talente za digitalizaciju kako bismo zajedno gradili novu digitalnu budućnost banke.

Želite li biti dio naše priče, raditi s timovima koji su proveli najveće integracije banaka u Hrvatskoj, dodati vrijedne kompetencije o načinima rada na naprednim alatima i tehnologijama u domeni bankarstva u svoj životopis, javite nam se!

Postanite dio naše digitalne budućnosti

Kao Specijalist za upravljanje IT promjenama u okviru Direkcije digitalne transformacije, na lokaciji rada u Zadru ili Splitu, radit ćeš u dinamičnoj i kreativnoj okolini uz naglasak na planiranje, upravljanje, koordinaciju i praćenje procesa isporuka aplikacija u produkciji uz suradnju s ostalim organizacijskim jedinicama.

Ivan:

Naši klijenti traže pouzdanu, sigurnu, cjelovitu, ali i brzu i uvijek dostupnu uslugu, što za financijski sektor znači ubrzanu digitalizaciju, prilagodbu načina rada i spremnosti stvaranja rješenja koja unapređuju kvalitetu života i poslovanja. U OTP banci digitalnu transformaciju temeljimo na izgradnji kulture korisničkog iskustva, ubrzanom usvajanju novih tehnoloških znanja i vještina, razvoju rješenja na agilni način te organizacijskom transformacijom. Poslovanje budućnosti zahtijeva snažne i hrabre promjene u načinu razmišljanja, liderstvu i organizacijskoj arhitekturi. Uvodimo agilne metode rada, osnivamo agilne timove i razvijamo agilne trenere. Intenzivni razvoj za nas znači i značajno zapošljavanje mladih stručnjaka raznolikih interesa i multidisciplinarnih vještina.

 

Danijel:

Pridružite nam se na ovom zanimljivom putovanju! Budite dio tima koji iza sebe ima velike i uspješne projekte i koji je odlučio mijenjajući sebe, primijeniti najmodernije tehnologije i metodologije, kako bi kreirao digitalne proizvode s jedinstvenim korisničkim iskustvom.

 

Mate:

Veseli me smjer i putovanje prema digitalnoj budućnosti na koje se banka odlučila krenuti usmjeravajući se na ljude i nove načine razmišljanja. Sa dobrim timom sve je moguće i zato smo otvoreni za sve one koji žele nešto novo i uzbudljivo!

 

Odgovornosti

 • Upravljanje procesom cjelokupnog životnog ciklusa isporuka aplikacija u suradnji s IT timovima, koristeći dostupne alate i metodologije, te sagledavanje i upravljanje rizicima
 • Pravovremeno planiranje isporuka aplikacija uz transparentnu komunikaciju prema svim uključenim stranama, kao i izvještavanje te vođenje evidencije istih
 • Iniciranje i održavanje sastanaka s organizacijskim dijelovima banke koji su dionici zahtjeva, u svrhu izrade planova, rasporeda, praćenja napretka ili sprječavanja mogućih prepreka

Vi ćete od prvoga dana...

 • Djelovati kao koordinator isporuka aplikacija uz svakodnevnu suradnju s raznim organizacijskim jedinicama u OTP banci
 • Biti zaduženi za upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom isporuke aplikacija od planiranja, upravljanja, koordinacije i praćenja aktivnosti u digitalnom okruženju banke
 • Raditi na digitalnim aktivnostima i projektima

Ovaj oglas je baš za vas ako...

 • Imate diplomu iz informatičkih, ekonomskih ili tehničkih znanosti (VSS / MR)
 • Imate radnog iskustva, po mogućnosti na području upravljanja isporukama aplikacija te napredno poznajete životni ciklus razvoja softvera
 • Služite se alatima za potporu i metodologiju (Jira, CI / CD, itd.)
 • Poznajete princip rada IT aplikacija te poznajete bankovne poslovne procese
 • Aktivno koristite Microsoft Office alate (MS Office paket) i poznajete alate za planiranje (Microsoft Project)
 • Vodite računa o detaljima i usmjereni ste na postizanje rezultata u zadanim rokovima
 • Imate upravljačke i analitičke vještine
 • S lakoćom koordinirate radne timove
 • Timski ste igrač s izraženim međuljudskim i komunikacijskim vještinama
 • U potpunosti funkcionirate u radu na engleskom i na hrvatskom jeziku

Nudimo vam...

 • Konkurentnu plaću
 • Mobilni telefon i prijenosno računalo
 • Mjesto rada: Zadar ili Split
 • Hibridni rad – ured / kuća
 • Plan profesionalnog razvoja i mentora od prvog tjedna, kao i mogućnost rasta u područjima digitalne transformacije
 • Ulaganje u daljnje učenje i osobni razvoj, uz korištenje godišnjeg budžeta namijenjenog za tu svrhu
 • Priliku da stvorite nove, stvarne vrijednosti za naše klijente i započnete uzbudljivo putovanje u vašoj karijeri

Prijava i životopis se podnose do zaključno 22.05.2022. putem linka za prijavu.

OTP banka dioničko društvo. Domovinskog rata 61. 21000 Split, Hrvatska. Tel: +385 (0)72 21 00 21. Fax +385 (0)72 201 950. Web: www.otpbanka.hr MB: 3141721. OIB 52508873833. IBAN: HR5324070001024070003

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.