Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

.NET developer (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • INFRANET RAZVOJ d.o.o.
 • Adresa: Ulica grada Vukovara 269 D, 10 000 Zagreb
 • Web: https://infranet.hr
Mali smo kolektiv fokusiran na razvoj vlastitog proizvoda uz povremene projekte za klijente u Hrvatskoj i inozemstvu. Kako želimo imati najbolji proizvod potrebna nam je tvoja pomoć i to na poziciji:

.NET developer (m/ž)

TKO SMO?

Iako je fokus na razvoju vlastitog SaaS rješenja na koje smo izrazito ponosni, bavimo se razvojem poslovnih aplikacija i integracijskih rješenja u raznim poslovnim domenama. Na tržištu smo preko 11 godina i uvijek nastojimo biti ukorak i primjenjivati najnovije tehnologije i alate u svom proizvodnom procesu. Radimo bez stresa, s razumnim rokovima i očekivanjima – svatko ima mogućnost upravljati svojim vremenom uz jedini uvjet da je dogovoreno zadovoljeno.

NAŠ TIM

Mali smo kolektiv koji broji svega 15 članova različitih profila i razina iskustva – od juniora do software arhitekata; neki su tek započeli svoj inženjerski put, a neki to rade već više od 15 godina. Stavljamo naglasak na usvajanje i dijeljenje znanja pa tako svaki član razvojnog tima ima pristup Pluralsightu, a vrijeme za učenje, službena certifikacija i osobni razvoj tijekom radnog vremena su ti garantirani čak i ugovorom.

ALATI

Radimo gotovo isključivo s Microsoftovim tehnologijama. Backend u .NET-u, a frontend uglavnom u Vue.js-u ili rjeđe Angularu. Od alata koristimo Microsoft Visual Studio i VS Code mada nemamo striktne odredbe – ako misliš da možeš brže, više ili lakše s nekim drugim alatom – dapače. S bazama radimo u Micrsoft SQL okruženju. Metodološki smo agilni, a projekte, source control i CI/CD pipeline vodimo u Azure DevOps okruženju.

MJESTO RADA

Naše sjedište i uredski prostori nalaze se u Zagrebu u Radničkoj, ali imaš mogućnost birati hoćeš li raditi od kuće, iz ureda ili s neke treće lokacije.

OD SEBE OČEKUJEMO

 • Da ti omogućimo adekvatnu i konkurentnu naknadu za tvoj doprinos
 • Da ti omogućimo sve kako bi uspješno pripremio i položio Microsoft (i druge) certifikate – i naravno platimo ih
 • Da budemo maksimalno korektni i transparentni po svim pitanjima vezanim za međusobni odnos

OD TEBE OČEKUJEMO

 • Minimalno godinu do dvije iskustva u razvoju .NET web aplikacija te iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka.
 • Maksimalnu transparentnost u komunikaciji po svim pitanjima vezanim za međusobni odnos
Velike prednosti su:
 • Iskustvo u nekom od Javascript frameworka (Vue.js, Angular, React…)
 • Napredno poznavanje relacijskih baza podataka

U PRVIH MJESEC DANA S NAMA…

Upoznat ćeš se s radnim okruženjem, projektima, kolegama, internim konvencijama i praksama, Azure DevOps okruženjem, a dogovorit ćemo i režim učenja prilagođen tebi.

U prva tri mjeseca ćeš samostalnije raditi na projektima i usvojiti svoja prva formalna znanja za plaćenu certifikaciju.

Nakon šest mjeseci ćeš samostalno izvršavati sve zadatke koji se stave pred tebe (a stvarno pazimo da su zadaci prikladni tvom znanju i iskustvu), nastaviti usvajati znanje, ali ga i dijeliti s mlađim kolegama.

PRIJAVI SE!

Ako misliš da zadovoljavamo tvoje uvjete i misliš da bi se uklopio u naš kolektiv, veselimo se tvojoj prijavi do 31.05.2022.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.