Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Java programer / developer (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • SVEUČILIŠTE U ZAGREBU SVEUČILIŠNI RAČUNSKI CENTAR
 • Adresa: Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb
 • Web: http://www.srce.unizg.hr
Privlače te tehnologije kao što su Java, Spring, SpringBoot, React?

Želiš postati dio organizacije s 50-godišnjim ICT vijekom i raditi s timom od kojeg možeš učiti i u kojem možeš napredovati, ali i napraviti nešto za opće dobro hrvatskog društva?

Tražiš okruženje koje njeguje suradnju, integritet, nove ideje i visoke standarde u radu?

Veselilo bi te doprinijeti unapređenju hrvatskog visokog obrazovanja i znanosti?

Ako su tvoji odgovori potvrdni, otvorena pozicija Java programer / developer (m/ž) u Srcu (Sveučilišni računski centar) je korak naprijed u razvoju tvoje karijere.

Zašto si nam ti bitan / bitna?

U Srcu, središnjoj infrastrukturnoj ustanovi cjelokupnog hrvatskog sustava znanosti i visokog obrazovanja, veliku pažnju posvećujemo zadovoljstvu naših korisnika koji dolaze iz znanosti i visokog obrazovanja, od studenata do profesora i znanstvenika.

Jedan od najstarijih i najvećih sustava koje Srce razvija i održava je ISVU – Informacijski sustav visokih učilišta. ISVU je distribuirani sustav složen od raznovrsnih aplikacija (web, desktop, server) i koriste ga skoro sve visokoobrazovne ustanove u Hrvatskoj te ima preko 150.000 korisnika.

Pročitaj više o ISVU sustavu.

U svrhu daljnjeg razvoja novih te održavanja pouzdanosti postojećih informacijskih sustava Srca pojačavamo tim zadužen za ISVU.

Java programer / developer (m/ž)

Tražimo timskog igrača koji će​:

 • aktivno sudjelovati u razvoju i održavanju web, desktop i serverskih aplikacija
 • raditi pritom na Java platformi i relacijskim bazama podataka

Tražimo 1 osobu na neodređeno vrijeme na sistematiziranom radnom mjestu Informatičar – specijalist, uz probni rad od 6 mjeseci.

Što su uvjeti za pridruživanje našem timu?

 • završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij računarstva ili drugi studij istog stupnja (razina 7 HKO)
 • spremnost na daljnje učenje i stjecanje novih znanja o informacijskim sustavima i internetskim aplikacijama
 • poznavanje nekih od sljedećih tehnologija/alata: programski jezik Java, SQL, Spring Framework, Spring Boot, React, HTML, CSS, JavaScript
 • poznavanje engleskog jezika

U prednosti si ako imaš sljedeće:

 • iskustvo u razvoju i održavanju aplikacija i informacijskih sustava
 • samostalnost u programiranju i izradi tehničke dokumentacije
 • poznavanje modeliranja relacijskih baza podataka
 • razvijene komunikacijske vještine za rad u timu i s korisnicima

Što ti možeš očekivati od nas?

 • aktualne i zanimljive tehnologije i alate (Java, Spring framework, SpringBoot, React, Maven, GitLab, Jenkins, Jira itd.)
 • zanimljive projekte na velikim i složenim sustavima
 • mentorstvo iskusnog tima s kapacitetom odgovaranja na sva tvoja pitanja
 • mogućnosti dodatnog usavršavanja i napredovanja
 • inicijative usmjerene na tvoju dobrobit i zdravlje
 • minimalno 27 dana godišnjeg odmora i poštivanje tvog slobodnog vremena
 • transparentan sustav prepoznavanja i nagrađivanja tvog doprinosa
 • osnovnu (minimalnu) plaću od 7.170,00 kn neto + naknadu za prijevoz i ostale dodatke, kao i motivacijski dodatak na plaću

Prijavu možeš poslati do 23.05.2022. godine putem linka za prijavu.

Uz prijavu je potrebno priložiti i životopis na hrvatskom jeziku i presliku diplome.

Za kandidate prijavljene na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete, može se provesti provjera znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova, intervju i psihologijsko testiranje. U slučaju provedbe navedenih provjera, i ukoliko kandidat bude pozvan da pristupi takvim provjerama, obavezan je istima pristupiti. U protivnom će se smatrati da je odustao od prijave na natječaj.

Kandidati koji nisu podnijeli pravodobnu i potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, neće se uzeti u razmatranje kao kandidati na natječaju.

Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe obaju spolova.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno posebnim propisima obvezni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo, ukoliko je takva obveza propisana, i priložiti propisane dokaze o tom statusu. Navedeni kandidati u predmetnom natječaju imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima koji su utvrđeni natječajem, a na temelju uredne, potpune i pravovremene prijave na natječaj (https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403) te pod uvjetom da zadovoljavaju sve propisane uvjete natječaja.
Obavještavamo kandidate da se podnošenjem prijave na natječaj smatra da su upoznati da Srce kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i obrađivati njihove osobne podatke, ali isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka i to sukladno propisima koji reguliraju zapošljavanje u javnim službama, pravila čuvanja građe u javnim ustanovama i zaštite osobnih podataka. Obrada uključuje i objavu informacija o izabranom kandidatu.
Rezultati javnog natječaja oglasiti će se na službenim stranicama Srca, https://www.srce.unizg.hr/ljudski-potencijali.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.