Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Skladištar - komisionar (m/ž)

Zagreb, Velika Gorica

Rok prijave:

Na tržištu logistike pristupamo pružanjem cjelovite logističke usluge, 3PL logistikom (third-party logistic), uslugama skladištenja, skladišne manipulacije, dostave i distribucije robe kao i povratne logistike. Pružamo individualna rješenja za klijenta, pratimo nove tehnologije i kontinuirano optimiziramo procese, a dodatna prednost su nam fleksibilnost i brzina reakcija, kao i iskusni logistički kadar.

Zadovoljstvo zaposlenika i klijenata cilj je svih naših operativnih planova. Smatrate se predanom i dinamičnom osobom, voljni ste učiti i prihvatiti nove izazove? Pridružite se najboljima na putu do uspjeha!

Opis posla

Zbog širenja poslovanja i novih projekata, te upražnjenog radnog mjesta, Jetex sa zadovoljstvom traži nove članove svog logističkog tima.

Skladištar - komisionar (m/ž) - više izvršitelja.

Opis radnog mjesta: skladišni poslovi kao što su komisioniranje robe prema nalozima putem ručnih terminala, pakiranje robe, kontrola ulaza i izlaza robe i drugi skladišni poslovi.

Mjesto rada: Zagreb - Velika Gorica.

Početak rada: srpanj 2022. godine.

Uvjeti

NKV, SSS; minimalno 1 godina iskustva u skladištu i procesima skladišne manipulacije te će u daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete, poželjno radno iskustvo u skladištu ili na sličnim poslovima.

Poželjno: motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, osnovna informatička pismenost, dozvola i iskustvo za rad sa skladišnim strojevima (regalni i komisioni viličari).

Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.

Što nudimo

Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, prijepodnevna smjena, na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno.

Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Redovna i dodatna primanja kroz bonusnu politiku odnosno nagrađivanje iznadprosječnih rezultata.

Vaše prijave zaprimamo do 01.07.2022. putem linka za prijavu.

U daljnji proces selekcije pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.