Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Suradnik u istraživanju (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Selvita u Zagrebu, donedavno Fidelta, je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, veterine, farmacije i srodnih znanstvenih područja sa svrhom otkrivanja novih kemijskih i bioloških entiteta namijenjenih liječenju različitih bolesti. Mi smo uslužna organizacija (tzv. Contract Research Organization), pružamo uslugu istraživanja trećim stranama. Naši znanstvenici rade na projektima u suradnji s vanjskim partnerima kojima je cilj otkriće novog lijeka ili uspostava testnih sustava i platformi koje omogućavaju poboljšanje prediktivnosti istraživačkog procesa.

Više informacija o nama možete pronaći na www.selvita.com

Oglašavamo slobodno radno mjesto:

Suradnik u istraživanju (m/ž)

(Mjesto rada: Zagreb)

Poslovi radnog mjesta obuhvaćaju:

 • rad u histopatološkom laboratoriju,
 • cjelovita priprema preparata za histopatološku evaluaciju (preuzimanje tkiva, uklapanje u parafin, rezanje, bojanje stakala), te vođenje popratne dokumentacije,
 • standardne i specijalne tehnike bojenja, imunohistokemija, imunocitokemija,
 • arhiviranje preparata.

Za uspješno obavljanje poslova ovog radnog mjesta potrebno je imati završeno preddiplomsko obrazovanje u području medicinsko-laboratorijske dijagnostike i najmanje 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Neophodno je i poznavanje rada na računalu i engleskog jezika.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 30.09.2022. putem linka za prijavu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Farmaceutika i biotehnologija iznosi 7.638,82 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.