Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Agent u call centru za privatne korisnike (m/ž)

Zagreb, Split

Rok prijave:

Agent u call centru za privatne korisnike (m/ž)

Zagreb, Split

Tražiš posao jer se "od nekuda mora krenuti"? Trebaš podršku kućnom budžetu uz studij, ali stalni posao želiš u kompaniji gdje te i slušalica može odvesti u smjeru karijere iz snova? Ne klikaj dalje, ovo je oglas za tebe!

Iako ti se možda na prvu ne čini tako, ali znanja i vještine koje stekneš na ovoj prvoj liniji s korisnicima mogu biti tvoja direktna karta do blistave magenta karijere. Potvrdili naši voditelji, menadžeri, IT i brojni ostali experti koji su baš tamo napravili prve poslovne korake. ;)

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

Tvoje radno iskustvo nam ovdje nije najbitnije. Ako imaš dobre komunikacijske vještine, nemaš strah od telefona i motiviran/a si za rad, ostatak ćeš vrlo lako naučiti i izbrusiti uz mentore i kolege. Svi smo prošli nervozu zvanu "prvi poziv" pa ćemo ti vrlo rado uskočiti sa savjetima.

Prva dva mjeseca bit ćeš u našem edukacijskom "inkubatoru", gdje ćeš uz mentorstvo učiti sve ono što ti je potrebno za tvoj samostalni rad u jednom od tri tima: tehnička podrška, info telefon i tim računa. A dobit ćeš uz to i 100% bonusa.

Za tehničku podršku ne moraš biti tech geek, ali tamo smo svi poprilično motivirani ICT tehnologijama pa bi bilo sjajno da i tvoji interesi budu u tom smjeru.

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci ove godine preko 50 naših kolega napravilo je svoj karijerni pomak. A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Što ti još nudimo ako se pridružiš magenta ekipi?

 • Tvoj prvi ugovor bit će putem agencije za privremeno zapošljavanje
 • SmartWork model rada, poznat i kao rad od kuće.
 • Mjesečne bonuse. Naravno, uvijek je usklađen s tvojim poslovnim ostvarenjima.
 • Simpa pretplatu ili nadoplatu.
 • Smjenski rad koji se dogovara na mjesečnoj razini pa posao možeš kombinirati uz sve one evente koje nikako ne smiješ propustiti.
 • Motiviranu mladu ekipu koja pokreće prijateljsku radnu atmosferu.

Što bismo voljeli da nam ti doneseš u tim?

 • Razvijene komunikacijske vještine.
 • Spremnost za rad u smjenama.
 • Poznavanje rada na računalu. Poznaješ li Office i Outlook, bit će nam to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u našem IT sektoru, onda ćemo te poticati da naučiš i puno više.

Prijavi se odmah i kreni s usvajanjem znanja i vještine koji će te, lako je moguće, voditi unutar kompanije prema nekim drugim izazovima.

Prijateljski savjet: ako imaš strah od telefona i nisi motiviran/a za teleprodaju, ovo nije posao za tebe, škicni naše druge natječaje
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 5.797,68 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.