Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Agent u kontaktnom centru sa znanjem talijanskog i njemačkog jezika (m/ž)

Velika Gorica, Pula

Rok prijave:

Prijavi se na natječaj i osiguraj si plaću u rasponu 7.000 - 9.000 kuna NETO, ovisno o tvojim skilovima, stečenim kompetencijama i razini poznavanja stranih jezika.

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u još 8 europskih zemalja, a uskoro uz tvoju pomoć krećemo u osvajanje novih tržišta. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Nama je kontaktni centar srce naše usluge, a brzina i kvaliteta ključni su motivi. Naši agenti ne bave se prodajom i rješavanjem reklamacija, ovo je servisni kontakt centar što znači da koordiniraš rješavanje bilo kakvih poteškoća koje ima korisnik. Ukratko, poveznica si između korisnika usluge i naših ugovornih servisnih partnera. U našem kontaktnom centru vlada iznimno pozitivna atmosfera, ergonomija rada je vrhunska, a kontaktni centar služi nam kao rasadnik kadrova, tako da ako si talentiran, ambiciozan i marljiv, imaš mogućnost napredovanja.

Opis glavnih zadataka

 • Dežurstvo u kontakt centru
 • Zaprimanje dolaznih poziva od korisnika usluga
 • Organizacija i vođenje slučaja
 • Koordinacija s partnerima i upućivanje naloga za isporuku usluga djelatnicima na terenu
 • Obračun usluga po radnom nalogu i izrada računa

Karakteristike prave osobe za nas

Poznaješ prije svega talijanski ili njemački jezik, a prednost ti daje poznavanje i engleskog, slovenskog ili makedonskog jezika u govoru i pismu te imaš izražene komunikacijske vještine i sklon si timskom radu. Informatički si pismen i imaš organizacijske vještine. Prednost će imati osobe koje imaju iskustvo rada u kontaktnom centru, koje vrlo dobro poznaju prometnice, naselja i geografska obilježja te koje se dobro snalaze u prostoru pomoću digitalnih karti. Poznavanje više stranih jezika dodatna ti je prednost.

Na kojim jezicima komuniciraju naši agenti?

U našem kontakt centru nalazi se prava mala škola stranih jezika! Komuniciramo s klijentima na hrvatskom, engleskom, slovenskom, njemačkom, talijanskom, makedonskom i srpskom jeziku. Znaš jedan ili više njih? Što ih više znaš veća ti je plaća! Prijavi se na natječaj i saznaj sve detalje na razgovoru.

Što ti nudimo

 • Plaću u rasponu od 7.000 - 9.000 kuna NETO
 • Kvalitetan sustav obuke i kontinuirano unaprjeđenje skilova
 • Aktivnu i svakodnevnu podršku kompetentnih voditelja
 • Aktivno povećanje plaće sukladno razvoju i napretku te mogućnost ostvarivanja stimulacija i bonusa
 • Ulaganje u stručne edukacije i usavršavanje poznavanja već naučenih, ali i učenje novih jezika
 • Rad s međunarodnim klijentima

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata. Zubak Grupa proglašena je jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). Laskava je to titula koju svake godine, već sedamnaest godina zaredom, dodjeljuje portal MojPosao.hr, a na temelju rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je ispunjavalo više od 600 djelatnika Zubak Grupe! Call centar ORYX Asistencije proglašen je 6. svibnja 2021. najboljim kontakt centrom s 31 i više radnih mjesta za pružanje najvišeg korisničkog iskustva.

Saznaj više o Zubak Grupi i ORYX Asistenciji, prijavi se za posao putem LINKA ZA PRIJAVU i pridruži se našem timu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 5.797,68 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.