Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Menadžer za poslovne korisnike (m/ž)

Zagreb, Rijeka, Split

Rok prijave:

Menadžer za poslovne korisnike (m/ž)

Zagreb, Rijeka, Split

Naš je posao isključivo sa malim poslovnim korisnicima i ako nam se pridružiš dio tvoje svakodnevice postat će izrazi: magenta business, ICT rješenja, profesionalni routeri, data linkovi, mobilne tarife i fiksni paketi :)

Naravno da te čarobne riječi nismo znali prije zaposlenja, pa to ne očekujemo niti od tebe, najbitnije nam je da želiš biti dio komunikativne ekipe koja zna kroz konkretna i kvalitetna pitanja doći do pravih odgovora kako bi kreirali poslovnom korisniku ponudu i rješenja koja mu najbolje odgovaraju.

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

Radimo od ponedjeljka do petka, vikende uvijek možeš isplanirati kako želiš :)

Prije nego što počneš sa samostalnim radom naučit ćemo te sve potrebno o našim uslugama i procesima, ali ćemo brusiti i tvoje prodajne i komunikacijske vještine. Prije početka samostalnog rada, imaš edukaciju, ali i stvarne sastanke i pozive sa svojim kolegama,koji ćete uz voditelja uvesti u naš magenta svijet!

Svatko od nas ima svoj jasno definiran karijerni put, i ova je pozicija početak tvog magenta putovanja. Ulazni ugovor je preko agencije za privremeno zapošljavanje.

Uvijek se volimo pohvaliti sa dobrom atmosferom u timu, a ako o tome želiš čuti više, Bruno i Katarina su tu za sve detalje, slobodno im se javi!

Benefiti koje ti želimo istaknuti:

 • Kvartalni bonus, a na dan isplate bonusa častimo se barem kavom :)
 • Službeni mobitel i laptop sa neograničenim internetom
 • Rad na terenu sa službenim vozilom

Što bismo voljeli da nam ti doneseš u tim?

 • Obavezno je poznavanje Office paketa: malo Excella, malo Worda, i puno Outlooka!
 • Donesi nam otvorenost i prilagodljivost za različitost i raličite načine komunikacije. To je jedan super skill koji je važan da možeš lako komunicirati sa svim našim korisnicima, jer ih sve jednako cijenimo i želimo se s njima dobro razumjeti
 • Iskustvo u prodaji bit će ti prednost
 • Vozačka dozvola je obavezna

Čekamo tvoju prijavu!
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 5.797,68 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.