Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj računovodstva (m/ž)

Kaštel Lukšić

Rok prijave:

Ribola kao jedna od najvećih tvrtki u Dalmaciji, popunjava radno mjesto voditelja računovodstva zbog čega smo u potrazi za iskusnim djelatnikom koji svojim iskustvom, znanjem, zajedničkim poslovnim vrijednostima te predanošću želi doprinijeti sveukupnom razvoju našeg društva.

Ribola je veliko poduzeće koje iz godine u godinu ostvaruje rast, zbog čega će novi djelatnik biti aktivni sudionik inspirativnih razvojnih aktivnosti.

Voditelj računovodstva (m/ž)

Mjesto rada: Kaštel Lukšić

Od Vas očekujemo:

Kao idealnog kandidata na ovom mjestu vidimo osobu koja svoje iskustvo i stručnost na polju računovodstva može potkrijepiti minimalno petogodišnjim iskustvom na računovodstveno-financijskim poslovima te VSS diplomom ekonomskog usmjerenja.

Očekujemo samostalnost u pripremi godišnjih financijskih izvješća, izvrsno poznavanje poreznih i računovodstvenih propisa te napredno poznavanje rada na računalu (posebno Excela).

Također očekujemo da je kandidat vrlo analitičan, organiziran, precizan i sistematičan; odgovornog ali i proaktivnog pristupa poslu; motiviran i predan radnim zadacima odnosno ciljevima, te liderskih vještina komunikacije i koordinacije. Iskustvo u vođenju tima ljudi je prednost kao i iskustvo u maloprodajnoj djelatnosti.

Vaši zadaci:

Ribola kao jedna od najvećih tvrtki u Dalmaciji, želi dodatno osnažiti svoj odjel financija i računovodstva zbog čega smo u potrazi za iskusnim djelatnikom koji svojim iskustvom, znanjem, zajedničkim poslovnim vrijednostima te predanošću želi doprinijeti sveukupnom razvoju našeg društva.

U svom radu, novi djelatnik će nakon početne edukacije te razumnog vremenskog razdoblja upoznavanja s procesima, organizacijom i programskim rješenjima, biti odgovoran za sljedeće:
 • Koordinaciju, kontrolu i osiguranje pravodobnih i ispravnih knjiženja u računovodstvu i likvidaturi
 • Praćenje i osiguranje implementacije zakonskih propisa u računovodstveno-financijskim poslovima
 • Mjesečne i godišnje obračune te knjiženja: plaće, PDV, amortizacija, inventure, usklade stanja na različitim kontima obveza i potraživanja, otpise, vrijednosna usklađenja
 • Završnu kontrolu gotovinskih transakcija
 • Knjiženja jednokratnih poslovnih događaja i osiguranje valjane dokumentacije
 • Računovodstvenu podršku kod strateških projekata
 • Pripremu i prezentaciju godišnjih financijskih izvješća (standardne i nestandardne dokumentacije, u skladu s MSFI)
 • Ažuriranost računovodstvenih politika poduzeća u skladu s propisima i potrebama društva
 • Implementaciju novih tehnoloških i programskih rješenja u računovodstvenim poslovima
 • Izradu izvješća prema potrebi za Upravu društva

Nudimo Vam:

Ribola je veliko poduzeće koje iz godine u godinu ostvaruje rast, zbog čega će novi djelatnik biti aktivni sudionik inspirativnih razvojnih aktivnosti. Primanja i ostala materijalna prava su u skladu s pravilnicima društva. Radno okruženje je ugodno i poticajno za vlastiti napredak u zajedničkom interesu društva i djelatnika.

ZAINTERESIRANI?
Molimo zainteresirane kandidate da prijavu za posao sa životopisom pošalju najkasnije do 27.11.2022.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 7.448,02 kuna (988,52 EUR).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.