Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Veterinarski tehničar (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Selvita u Zagrebu, donedavno Fidelta, je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, veterine, farmacije i srodnih znanstvenih područja sa svrhom otkrivanja novih kemijskih i bioloških entiteta namijenjenih liječenju različitih bolesti. Mi smo uslužna organizacija (tzv. Contract Research Organization), pružamo uslugu istraživanja trećim stranama. Naši znanstvenici rade na projektima u suradnji s vanjskim partnerima kojima je cilj otkriće novog lijeka ili uspostava testnih sustava i platformi koje omogućavaju poboljšanje prediktivnosti istraživačkog procesa.

Više informacija o nama možete pronaći na www.selvita.com

Oglašavamo slobodno radno mjesto:

Veterinarski tehničar (m/ž)

(više izvršitelja s mjestom rada u Zagrebu)

Poslovi ovog radnog mjesta obuhvaćaju provođenje procedura u području in vivo farmakologije prema propisanim protokolima i pravilno evidentiranje svih postupaka.

Za uspješno obavljanje poslova ovog radnog mjesta potrebno je imati završeno srednješkolsko obrazovanje veterinarskog smjera. Poželjno je iskustvo rada u struci, a neophodno je poznavanje rada na računalu i engleskog jezika.

Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području pružanja usluga u istraživanju novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika, pridružite nam se.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 02.02.2023. putem linka za prijavu.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Farmaceutika i biotehnologija iznosi 1013,85 EUR (7.638,82 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.