Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Prodajni specijalist (m/ž)

Poreč, Kukuljanovo, Pula, Zadar

Rok prijave:

Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!

U potrazi smo za Prodajnim specijalistom koji je spreman da kroz svoj rad i poseban pristup u prodaji, ostvaruje odlične rezultate i unaprjeđuje poslovanje.

Prodajni specijalist (m/ž)
Poreč, Kukuljanovo, Pula, Zadar

Tko nam ne treba?

„Kako Vam mogu pomoći?“
Je li Vam poznata ova rečenica? Rekli bismo da je, ali mi ne tražimo one koji će rado koristiti ovo pitanje. Ne tražimo one koji su zadovoljni fiksnom plaćom i nemaju osobne ciljeve. Nije nam potrebna osoba koja će automatizmom odgovarati kupcima na njihova pitanja.

A tko nam onda treba?

Treba nam osoba koja želi raditi u prodaji na drugačiji način, koja se želi razvijati u sektoru prodaje namještaja i želi biti podrška kupcima pri uređivanju njihovog životnog prostora. Trebamo osobu koja ima svoje osobne i poslovne ciljeve i želi ih kod nas ostvariti. Naš prodajni tim nije tu da dodaje stvari kupcima već da ih pozorno sluša, promatra i stavlja u fokus svega što radi.

Što od vas očekujemo?

Očekujemo da ste spremni prijeći preko vlastitih mogućnosti i da ovu priliku iskoristite za ostvarivanje osobnih ciljeva. Očekujemo da ste spremni učiti i primjenjivati drugačiju prodajnu metodologiju rada. Očekujemo osobu koja neće odustati na prvu, jer su plodovi ovog rada vidljivi nakon što pokrenete kotačić.

Što nudimo?

Prije svega podršku, jer mi svakog zaposlenog promatramo kao pojedinca sa svojim osobinama i posebnostima. Želimo da naši zaposleni ostvare svoje ciljeve upravo kod nas, stoga je na nama da osiguramo da ljudi na pozicijama budu pošteni, kompetentni, otvoreni i da njihove odluke budu pravedne i etične.

I zato:

Svidjelo vam se što ste do sada pročitali? Ako je odgovor potvrdan, pridružite se našem prodajnom timu i zajedno s nama pružite kupcima pravi osjećaj doma.

Pošaljite nam životopis putem linka za prijavu.

Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Poziv u selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje procijenimo da odgovaraju traženim uvjetima. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.