Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Team leader u salonu namještaja (m/ž)

Kukuljanovo, Pula, Zadar, Split

Rok prijave:

Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!

U potrazi smo za Team leaderom u salonu namještaja koji je spreman svojim timom ostvarivati odlične rezultate. Na prethodnom radnom mjestu ste rukovodili ljudima, ali ako niste, a smatrate da možete, DOBRODOŠLI STE!

Team leader u salonu namještaja (m/ž)
Kukuljanovo, Pula, Zadar, Split

Što nije Vaš posao?

Vođenje tima s glavnim fokusom na suhoparno odrađivanje administrativnih aktivnosti neće biti Vaš posao.
U ovom poslu ne trebate raditi puno, već pametno i srčano.

Tko nam onda treba?

Treba nam osoba koja zna i želi se baviti s ljudima u salonu. Od team leadera u salonu očekujemo da zna koji su to osobni ciljevi svakog člana tima kako bi im pomogao u ostvarenju. Svakako nam treba osoba koja vješto povezuje ciljeve kompanije s ciljevima svakog pojedinca. Treba nam osoba koja će rado kreirati plan razvoja za svakog člana tima pojedinačno i koja će svom timu omogućiti da postane bolji pored njega. Trebamo osobu koja će pomoći svom timu da bude i ostane posvećen ciljevima i koji će kreirati pozitivno radno okruženje.
Nama treba hrabar team leader s jakim vještinama rukovođenja, samostalan u donošenju odluka i koji u izazovima na tržištu vidi prilike.
Mi smo kompanija koja uči i trudi se svakodnevno biti bolja, a trebamo i takvog voditelja!

Što od Vas ne očekujemo?

Negativan stav, nemotiviranost i strah od promjena!

Što nudimo?

Podršku! Svjesni smo da je posao Team leadera u salonu važna i odgovorna uloga i zato u vođenju ljudi nećete biti sami, jer MIMA pruža vrhunsku edukaciju i uvođenje u posao kako bi što kvalitetnije obavljali svoje zadatke.

I zato:

Ukoliko ste se prepoznali u našem oglasu pošaljite nam vaš životopis putem linka za prijavu.

Veselimo se vašim prijavama!

Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Poziv u selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje procijenimo da odgovaraju traženim uvjetima. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.