Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Prodajni ekspert (m/ž)

Poreč, Kukuljanovo, Pula, Zadar

Rok prijave:

Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!

U potrazi smo za Prodajnim ekspertom koji je spreman da kroz svoj rad i poseban pristup u prodaji ostvaruje odlične rezultate i unaprjeđuje poslovanje.

Prodajni ekspert (m/ž)
Poreč, Kukuljanovo, Pula, Zadar

Kakvu osobu ne tražimo?

„Kako Vam mogu pomoći?“
Je li Vam poznata ova rečenica? Rekli bismo da je, ali mi ne tražimo one koji će rado koristiti ovo pitanje. Ne tražimo one koji su zadovoljni fiksnom plaćom i nemaju osobne ciljeve. Nije nam potrebna osoba koja će automatizmom odgovarati kupcima na njihova pitanja.

A tko nam onda treba?

Treba nam osoba koja želi raditi u prodaji na drugačiji način: ona koja zna slušati i postavljati prava pitanja, prepoznati potrebe kupaca i koja ima pozitivan pristup. Želimo osobu koja ima svoje osobne i poslovne ciljeve i želi ih kod nas ostvariti; nekog tko je otvoren za promjene, prilagodljiv i spreman na timski rad. Treba nam osoba koja je spremna dati svoj doprinos u prodaji, svojim iskustvom i znanjem donijeti dodanu vrijednost u
tvrtku i pružiti kupcima jedinstveno iskustvo kupovine.

Što očekujemo od vas?

Očekujemo da ste spremni prijeći preko vlastitih mogućnosti i da ovu priliku iskoristite za ostvarivanje osobnih ciljeva Očekujemo upornu i proaktivnu osobu koja neće odustati na prvu.
Očekujemo da svoja dosadašnja iskustva i znanja primijenite kod nas i usavršite ih novim prodajnim vještinama i znanjima koja ćete svakodnevno razvijati i usvajati.

Što vi možete očekivati od nas?

Prije svega podršku, jer svakog zaposlenog promatramo kao pojedinca sa svojim osobinama i posebnostima. Nudimo poticajno i dinamično okruženje i mogućnost dodatnih edukacija i karijernog razvoja.

I zato:

Želite li raditi u dinamičnoj radnoj sredini koja zna prepoznati i nagraditi uspjeh? Ako je odgovor „DA“, prijavite se na naš oglas putem linka za prijavu.

Veselimo se upoznati vas!

Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Poziv u selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje procijenimo da odgovaraju traženim uvjetima. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.