Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Student u Teleprodaji (m/ž)

Osijek, Split, Zagreb

Rok prijave:

Student u Teleprodaji (m/ž)

Osijek, Split, Zagreb

Ne trebamo tvoje iskustvo, trebamo tvoju motivaciju!

U prvih tjedan dana prolaziš edukaciju da shvatiš osnove, a kasnije imaš mentore na raspolaganju, oni su tu za sve poslovne brige, a uz kavu sa njima možeš dijeliti i one druge, radosti sa faksa 😉

Ne radimo subotom, nedjeljom i praznikom, stoga posao nikada neće omesti tvoje vikend planove 😅

Naš odjel počinje raditi u 9h, a prestaje u 20h; raspored rada je fleksibilan -> 25 sati tjedno je minimalno koliko te trebamo!

Uz urede u kojima radimo u timovima, na poslu imamo i kuhinju i dnevni boravak i balkon, zato od kuće ne radimo, ovdje se osjećamo ugodno i ekipa je uvijek raspoložena za kavicu na svježem zraku.

Počinjemo sa 5,10 €/h, plaća raste ako raste efikasnost! U svakom timu ima i onih koji dokazuju da ne zarađuje IT industrija najviše, kroz ostvarenja ciljeva popeli su se i preko 10,30€/h 🙃

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci ove godine preko 50 naših kolega napravilo je svoj karijerni pomak.

A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Što bismo voljeli da nam doneseš u tim?

Razvijene komunikacijske vještine

Poznavanje rada na računalu

Poznaješ li Office i Outlook, bit će nam to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u našem IT sektoru, onda ćemo te poticati da naučiš i puno više

Donesi puno volje za učenje. 😉
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.