Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za korporativne komunikacije (m/ž)

Split

Rok prijave:

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna financijska institucija. Naši nas klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te drugi dionici prepoznaju kao mladu i fleksibilnu banku koja se brzo razvija. Najbrže smo rastuća financijska grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi koja nudi konkurentne i visokokvalitetne financijske proizvode i usluge kao podršku našim klijentima u postizanju njihovih životnih ciljeva i poslovnih planova. Usredotočeni smo na kontinuirani razvoj i izvrsnost, primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti i održivosti i njegujemo raznolikost. Mi u OTP banci želimo predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želite li biti dio ove uspješne priče, javite nam se!

OTP banka d.d. kao poželjan poslodavacBankarstvo koje pruža novo iskustvo klijentima i zaposlenicima
U vrijeme ubrzanog tehnološkog razvoja želimo predvoditi promjene u bankarskom sektoru. Krenuli smo u cjelovitu digitalnu transformaciju i agilnim pristupom ubrzavamo razvoj proizvoda i korisničkih rješenja. Trebamo pouzdane timske igrače otvorenog uma, koji su spremni učiti i pokretati stvari. S nama imate priliku raditi u međunarodnom timu i kreirati relevantno korisničko iskustvo i napredna rješenja koja čine razliku..

Kod nas može i drugačije
Prepoznati smo kao zelena, napredna i digitalna organizacija, njegujemo fleksibilan način rada i brinemo o ravnoteži privatnog i poslovnog života kroz velik broj benefita (vrhunski kolektivni ugovor, 13. plaća, veći broj dana godišnjeg odmora, fleksibilnost radnog mjesta i vremena, obiteljski paket itd.). Dosljedni smo, etični i preuzimamo odgovornost. Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Želimo biti organizacija u kojoj možete razviti svoj potencijal, ostvariti ambicije i istaknuti se.

Bankarstvo s pogledom u budućnost i inovacije
Magazin Global Finance proglasio nas je najboljom bankom u Hrvatskoj ove godine, a deveti put za redom proglašeni smo i najboljom bankom skrbnikom. Dio smo najbrže rastuće financijske grupacije u Srednjoj i Istočnoj Europi, koja svoje poslovanje širi i na centralnu Aziju. Fleksibilna smo organizacija usredotočena na razvoj i izvrsnost.

Postanite dio naše digitalne budućnosti
Očekuje vas zanimljiv i izazovan rad na raznim projektima na nivou OTP grupe. Za vas je ovo izvrsna prilika za osobni razvoj, stjecanje novih znanja i rada na modernim tehnologijama. Očekuje vas ugodna i otvorena radna okolina koja poštuje vrijednosti svakog pojedinca i potiče kreativnost te vam istovremeno omogućujemo suradnju s međunarodnim timovima u 10 zemalja Srednje i Istočne Europe

Ako vas inspirira suočavanje s novim tehničkim izazovima, i želite biti značajan dio digitalne transformacije OTP banke, pridružite nam se! Omogućit ćemo vam stvaranje novih vrijednosti za naše klijente i početak novog poglavanja u vašoj karijeri!

Specijalist za korporativne komunikacije (m/ž)

Mjesto rada:
Split

Razdoblje primjene ugovora o radu:
Neodređeno vrijeme, uz probni rad od 6 (šest) mjeseci

Poslovno područje:
Odjel korporativnih komunikacija, Direkcija ljudskih potencijala i korporativnih poslova

Rok za prijavu:
od 12.09.2023. do zaključno 22.09.2023. godine

Ovaj oglas je baš za vas ako...

 • imate VSS iz područja društvenih znanosti
 • imate odlične vještine pisane i usmene komunikacije
 • imate odlične organizacijske sposobnosti
 • kreativni ste i volite raditi u dinamičnom okruženju
 • odlično se snalazite na svim društvenim mrežama
 • imate napredne vještine korištenja MS Office alata
 • aktivno se služite engleskim jezikom u govoru i pismu
 • pouzdani ste i odgovorni u radu
 • timski ste igrač
 • veseli vas usvajanje novih znanja i vještina

Poželjno, ali nije uvjet...

 • iskustvo u poslovima koji uključuju organizaciju događanja, poslovno komuniciranje te iskustvo rada u internacionalnom okruženju kada je korištenje stranog jezika nužno

Vaše odgovornosti...

 • pisanje raznih tekstova vezanih za potrebe internog informiranja
 • pružanje potrebne podrške u organizaciji i provođenju aktivnosti u domeni Odjela korporativnih komunikacija (interna i eksterna događanja)
 • praćenje i izvršavanje svih aktivnosti koje imaju za svrhu dodatno promoviranje banke u sklopu sponzorskih ugovora
 • rad s medijima: organizacija formalnih i neformalnih druženja s predstavnicima medija, po potrebi odgovaranje na medijske upite o poslovanju i proizvodima banke
 • komunikacija putem društvenih mreža
 • komunikacija s različitim udrugama kojima je banka član, krizno komuniciranje, izrada različitih izvješća iz domene rada Odjela
 • komunikacija s matičnom bankom

Nudimo vam...

Ako se pronalazite u ovom oglasu, javite nam se! A mi ćemo vam omogućiti da stvorite nove, stvarne vrijednosti za naše klijente i započnete uzbudljivo putovanje u vašoj karijeri!

Prijava i životopis se podnose do zaključno 22.09.2023. godine, putem linka za prijavu.

OTP banka dioničko društvo. Domovinskog rata 61. 21000 Split, Hrvatska. Tel: +385 (0)72 21 00 21. Fax +385 (0)72 201 950. Web: www.otpbanka.hr MB: 3141721. OIB 52508873833. IBAN: HR5324070001024070003

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ljudski resursi iznosi 1.057,81 EUR (7.970,10 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.