Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Agent u call centru za privatne korisnike (m/ž)

Rijeka, Osijek, Split, Zagreb

Rok prijave:

Agent u call centru za privatne korisnike (m/ž)

Rijeka, Osijek, Split, Zagreb

Tražiš posao jer se "od nekuda mora krenuti"? Želiš stalni posao u kompaniji gdje te i slušalica može odvesti u smjeru karijere iz snova? Ne klikaj dalje, ovo je oglas za tebe!

Iako ti se možda na prvu ne čini tako, ali znanja i vještine koje stekneš na ovoj prvoj liniji s korisnicima mogu biti tvoja direktna karta do blistave magenta karijere. Potvrdili naši voditelji, menadžeri, IT i brojni ostali experti koji su baš tamo napravili prve poslovne korake. 😀

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

Tvoje radno iskustvo nam ovdje nije najbitnije. Ako imaš dobre komunikacijske vještine i motiviran/a si za rad, ostatak ćeš vrlo lako naučiti i izbrusiti uz mentore i kolege. Svi smo prošli nervozu zvanu "prvi poziv" pa ćemo ti vrlo rado uskočiti sa savjetima.

Prva dva mjeseca bit ćeš u našem edukacijskom "inkubatoru", gdje ćeš uz mentorstvo učiti sve ono što ti je potrebno za tvoj samostalni rad u jednom od tri tima: tehnička podrška, info telefon i tim računa. A dobit ćeš uz to i 100% bonusa.

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci ove godine preko 50 naših kolega napravilo je svoj karijerni pomak. A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Što ti još nudimo ako se pridružiš magenta ekipi?

 • Tvoj prvi ugovor bit će putem agencije za privremeno zapošljavanje
 • SmartWork model rada, nakon što skupiš određeno iskustvo mogućnost rada od kuće u dogovoru sa nadređenim
 • Mjesečne bonuse usklađene s tvojim poslovnim ostvarenjima
 • Simpa nadoplatu svaki mjesec
 • Motiviranu mladu ekipu koja pokreće prijateljsku radnu atmosferu
 • Smjenski rad koji se dogovara na mjesečnoj razini pa posao možeš kombinirati uz sve one evente koje nikako ne smiješ propustiti

Što bismo voljeli da nam ti doneseš u tim?

 • Poznavanje rada na računalu. Poznaješ li Office i Outlook, bit će nam to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u našem IT sektoru, onda ćemo te poticati da naučiš i puno više
 • Razvijene komunikacijske vještine
 • Spremnost za rad u smjenama

Prijavi se odmah i kreni s usvajanjem znanja i vještine koji će te, lako je moguće, voditi unutar kompanije prema nekim drugim izazovima.
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.