Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Direktor hotela (m/ž)

Hvar

Rok prijave:

Jeste li spremni za izazov?

Direktor hotela (m/ž) - PRIJAVA

Glavne odgovornosti:

Planiranje, organizacija, vođenje i nadgledanje učinkovitog i nesmetanog operativnog poslovanja hotela, koordinacija tima i osiguravanje najviše kvalitete usluge u svim segmentima poslovanja hotela (sobe, hrana i piće, Spa). Potpuna orijentiranost na proizvod, uslugu i zadovoljstvo gosta. Trening i edukacija tima.

Potrebno iskustvo, znanje i kompetencije:

 • 7 godina na istim poslovima (internacionalno iskustvo u hotelima sa 5 zvjezdica je obavezno)
 • VSS hotelijerstvo, ugostiteljstvo, ekonomija
 • Poznavanje engleskog jezika - razina C1/C2
 • MS Office napredni korisnik
 • Poznavanje luxury hotelijerskih standarda, izražene upravljačke vještine, komunikativnost, organiziranost, iskustvo u treniranju i educiranju tima, usmjerenost na kvalitetu usluge, povećanje prihoda i optimiranje troškova, planiranje, predviđanje

Kako se prijaviti?

Ukoliko ste energična, uporna i proaktivna osoba orijentirana prema ostvarenju maksimalnih rezultata te ispunjavate sve navedene uvjete, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo putem linka za prijavu.

U selekcijski postupak ulaze samo oni kandidati koji odgovaraju uvjetima iz natječaja.

Rok za prijavu: 07.12.2023.

Sunčani Hvar d.d. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Podaci prikupljeni ovim natječajima biti će korišteni isključivo u svrhu potencijalnog ostvarivanja sezonske suradnje sa zainteresiranim kandidatom. Podaci će biti arhivirani u centralnoj bazi društva Sunčani Hvar d.d. u digitalnom obliku s ograničenim pristupom te rokom čuvanja od dvije godine, dok će fizička varijanta dokumenta biti uništena. Sunčani Hvar d.d. je, u skladu s relevantnim propisima, imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja povezana sa obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka. Kontakt: dataprotection@suncanihvar.com odnosno putem pošte na adresu Sunčani Hvar d.d., Ive Miličića 3, 21 450 Hvar, Republika Hrvatska.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Management iznosi 1.271,06 EUR (9.576,77 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.