Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Konzultant/Implementator poslovnih informacijskih sustava - mid/senior (m/ž)

Split

Rok prijave:

Tvrtka Venio indicium d.o.o. osnovana je 2011. godine s ciljem razvoja poslovnih informacijskih sustava. Od tada je uložen mukotrpan rad kako bi se potpuno iz početka napravio ERP sustav.

Sustav je građen modularno kako bi se mogao prilagoditi specifičnim potrebama klijenta. Pored ERP sustava u svom portfelju tvrtka ima još nekoliko programa koji su integrirani s ERP sustavom, te na taj način čine cjelinu koja može pokriti sve potrebe poslovanja nekog subjekta. Tvrtka je specijalizirana za prehrambenu industriju, a kroz VENIO ERP se može pratiti potpuna sljedivost.

Prisutni smo i u drugim vertikalama, te imamo suradnju s akademskom zajednicom od samog osnutka tvrtke. Naši konzultanti posjeduju veliko znanje i iskustvo u optimiziranju poslovnih procesa i implementaciji ERP sustava. S našim partnerima gradimo povjerenje, zajedno rastemo, i jedni druge podupiremo.

Snaga i vrijednost naše kompanije leži u našem timu. Uspjeh Venio indicium-a je uspjeh i zasluga naših zaposlenika i njihovog predanog rada. Svjestan toga, VENIO izuzetno cijeni svoje zaposlenike, njihove stručne kvalifikacije, osobne kvalitete i inovativnost. Pozitivno okruženje našeg tima povoljno utječe na razvoj osobnih i profesionalnih kvaliteta, a rad s iskusnim kolegama i klijentima pruža neiscrpan izvor informacija i znanja.

VENIO potiče cjeloživotno obrazovanje svojih zaposlenika kroz savjetovanja, mentorstva, suradnju s akademskom zajednicom, poslijediplomske studije, seminare i razne tečajeve. Pazeći na svoje zaposlenike, mi aktivno pazimo na svoju budućnost!

Ako želite postati dio našeg dinamičnog i suvremenog tima, javite nam se...

Opis posla

Uloga implementatora poslovnih informacijskih sustava je da analizira poslovne procese, poslovne zahtjeve i poslovne sustave kod klijenata. Da osmisli i dizajnira zahtjeve poslovnih procesa za IT-om vezanih uz poslovne, financijske i operacijske sustave kritične za osnovne organizacijske funkcije. Da odredi i validira poslovne potrebe korisnika kroz intervjue korisnika i ostale metode analize pri tom koristeći komunikacijske i analitičke sposobnosti, te vještine rješavanja problema. Dodatne zadaće implementatora su upravljanje digitalnim proizvodima, dizajn korisničkog iskustva te digitalna poslovna analiza. On sudjeluje u implementaciji poslovnih informacijskih sustava kod klijenata, sudjeluje u definiranju i testiranju novih funkcionalnosti sustava, pruža podršku i konzalting krajnjim korisnicima vezano za poslovni informacijski sustav i načine rada.

Uvjeti

Prednost je:
- iskustvo u radu sličnih poslova
- poznavanje nekog ERP sustava
- poznavanje računovodstva i drugih ekonomskih znanja potrebnih za rad tvrtke
- osoba spremna za timski rad i učenje
- prednost poznavanje MS SQL baza podataka

Što nudimo

- rad na velikim i značajnim projektima
- različite edukacije, certificiranja, treninzi
- super mlada ekipa puna entuzijazma i vrhunska radna atmosfera
- kava, voće i druge sitnice koje rad čine ugodnijim
- do 27 dana godišnjeg odmora
- do 10 radnih dana godišnje mogućnosti rada od kuće po dogovoru
- službeni laptop i mobitel

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos, Studentski ugovor

Rad od kuće:

Povremeno

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.