Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Agent na Webshopu za poslovne korisnike (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Agent na Webshopu za poslovne korisnike (m/ž)

Zagreb

I karijera vrhunskih financijaša na Wall streetu i developera u silikonskoj dolini započela je malim korakom – jednostavnim poslom uz koji se razvija cijeli raskoš poslovnih vještina i dobrih radnih navika, a uz koji imaš onda i dovoljno vremena za sve privatne strasti koje te ispunjavaju. Zašto taj posao za tebe ne bi bio baš ovaj? Pridruži nam se!

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

Tvoje radno iskustvo nam nije najbitnije. Ako si motiviran/a za rad i imaš dobre komunikacijske vještine uspjeh ti je zagarantiran. Začudit ćeš se koliko brzo će ti dio svakodnevnog jezika postati NPS, target letter, efficiency, service level, conversion rate, reach ratio…

Prosječan radni dan sastoji se od odgovaranja na prodajne i servisne upite korisnika putem chata i e-maila, ali i pozivanja korisnika telefonom nastavno na narudžbe putem webshopa. Zbog toga je faktora za opisati prosječan radni dan jaaako puno! A i uvijek vrijedi ona „sto ljudi, sto čudi“. :)

Radno vrijeme je raspoređeno od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00h, no kada treba prodati „uređaj viška“ jer naši korisnici trebaju novi mobitel koji je „baš sada na akciji“, dogovaramo se kako bismo korisnicima to i omogućili. Radimo iz ureda koji je skoro pa u centru grada (Draškovićeva), ali i iz kućnih ogrtača kad se tako dogovorimo.

Jednom kada nam se pridružiš, otvaramo ti karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Napredovati možeš unutar samog kontaktnog centra, ali i unutar kompanije. Kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe, možeš karijeru usmjeriti onako kako ti želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.

Što je uključeno ako se pridružiš magenta ekipi?

 • Tvoj prvi ugovor bit će putem agencije za privremeno zapošljavanje
 • Bonus dobivaš svaka tri mjeseca, u skladu s ostvarenim rezultat
 • SIM kartica s neograničenim pozivima i podatkovnim prometom
 • Prijenosno računalo
 • Plaćen prijevoz

Koja osnovna znanja su ti potrebna?

 • Komunikacijske vještine
 • Poznavanje gramatike i pravopisa
 • Poznavanje engleskog jezika (u govoru i pismu)
 • Poznavanje rada na računalu
 • Otvorenost za rad s korisnicima
 • Interes za nove tehnologije

I za kraj, ono najbitnije, ako ovo ne zvuči kao opis tvog idealnog mjesta, to je sasvim uredu, ulaznicu u magenta svijet pronađi među ostalim otvorenim natječajima. Veselimo ti se!
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.