Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Tajnik / Tajnica

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Bedekovčina

Rok prijave:

  • SREDNJA ŠKOLA BEDEKOVČINA

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14, 07/17, 68/18, 98/19, 64/20) i članka 3. Pravilnika o načinu i postupku kojim se svim kandidatima za zapošljavanje osigurava jednaka dostupnost javnim službama pod jednakim uvjetima te vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj Srednja škola Bedekovčina objavljuje dana 25. studenog 2022. godine natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Tajnik / Tajnica - zamjena za bolovanje - VSS, VŠS, 1 izvršitelj/ica na određeno, puno radno vrijeme.

Mjesto rada: Srednja škola Bedekovčina, Ljudevita Gaja 1, 49221 Bedekovčina.

Uvjeti za zasnivanje radnog odnosa:
- kandidati koji se prijavljuju na natječaj moraju ispunjavati opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa iz Zakona o radu (NN 93/14, 127/17, 98/19).
- radni odnos u školskoj ustanovi ne može se zasnovati s osobom za koju postoje zapreke za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
- poslove tajnika može obavljati osoba koja je završila: a) sveučilišni diplomski studij pravne struke ili specijalistički diplomski studij javne uprave; b) preddiplomski stručni studij upravne struke

Dokumentacija kojom kandidati dokazuju ispunjenost traženih uvjeta te koju je potrebno dostaviti:
- vlastoručno potpisana prijava na natječaj
- životopis
- dokaz o državljanstvu
- dokaz o stupnju i vrsti stručne spreme
- elektronički zapis o radno-pravnom statusu ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne stariji od dana objave natječaja),
- uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv njega ne vodi kazneni postupak u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 6 mjeseci).

Sva navedena dokumentacija može se priložiti u neovjerenim preslikama, a prije potpisivanja ugovora o radu odabrani kandidat predočit će izvornik.

U skladu s Uredbom Europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN broj 42/18) podnošenjem prijave na natječaj smatra se da je kandidat suglasan da se njegovi osobni podaci obrađuju samo u potrebnom obujmu i u svrhu potrebe natječaja od strane ovlaštenih osoba za provedbu natječaja.

Rok za dostavu prijava je osam (8) dana od dana objave natječaja, odnosno do 3. prosinca 2022. godine.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati, a o rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni poštom u zakonom propisanom roku. Obavijest će se objaviti i na web stranici Škole (http://ss-bedekovcina.skole.hr/natje_aji_za_radna_mjesta).

Kandidatom prijavljenim na natječaj će se smatrati samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Kandidati prijavljeni na natječaj obvezno se testiraju.

Obavijest o pravnim izvorima te sadržaju i načinu testiranja bit će objavljena na mrežnoj stranici Srednje škole Bedekovčina (http://ss-bedekovcina.skole.hr/natje_aji_za_radna_mjesta).

Vrijeme, mjesto testiranja i popis kandidata koji se upućuju na testiranje, odnosno koji su dostavili potpune i pravodobne prijave te ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavit će se na mrežnoj stranici Srednje škole Bedekovčina najmanje 5 dana prije dana određenog za testiranje (http://ss-bedekovcina.skole.hr/natje_aji_za_radna_mjesta).

Kandidati koji nisu dostavili potpune i pravodobne prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će o tome obavješteni poštom ili putem e-maila Škole.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta dostavljaju se osobno ili preporučeno poštom na adresu: Srednja škola Bedekovčina, Ljudevita Gaja 1, 49221 Bedekovčina s naznakom „za natječaj“

Pravo prednosti pri zapošljavanju:
- kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na pravo prednosti koje ostvaruje samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario prednost pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje tog prava, dužan je uz prijavu priložiti sve potrebne dokaze
- kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21), obvezni su se na njega pozvati u prijavi na natječaj i uz prijavu priložiti sve dokaze o istom koje kandidati mogu preuzeti na sljedećem linku: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
- kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21)), obvezni su se na njega pozvati u prijavi na natječaj i uz prijavu priložiti sve dokaze o istom koje kandidati mogu preuzeti na sljedećem linku: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
- kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (npr. rješenje, ugovor, sporazum i sl.)
- kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/1), uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim ispunjavanja traženih uvjeta, priložiti i rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti prilikom zapošljavanja po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Ostale napomene:
- na natječaj se mogu javiti osobe oba spola
- izrazi koji se koriste u ovom natječaju su neutralni i odnose se na osobe oba spola
- kandidat koji je stekao inozemnu obrazovnu kvalifikaciju dužan je uz prijavu na natječaj priložiti rješenje o priznavanju istovrijednosti sukladno Zakonu o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma ili Zakona o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija, odnosno Zakona o reguliranju profesija i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija

Pisana zamolba: Ljudevita Gaja 1, 49221 Bedekovčina.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administrativna zanimanja iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.