Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Osobni asistent (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb

Rok prijave:

  • Pro Mente Hrvatska

Opis posla

Pro Mente Hrvatska pruža uslugu osobne asistencije osobama s mentalnim i intelektualnim teškoćama u sklopu projekta Plavo Sunce II.

Navedeni projekt je nastavak prve faze projekta Plavo sunce. Navedeni projekt pružio je vrijedna iskustva za nas kao provoditelje i poslodavce te za uključene korisnike i osobne asistente. Želimo primjere dobre prakse proširiti na nove korisnike te uključiti nove zainteresirane osobe za rad jer je ovo usluga koja je već sad potreba i predviđamo da će se jednom standardizirati i osigurati prema stvarnim potrebama za svaku osobu. Krajnji cilj ovog projekta je razvoj usluge osobne asistencije, ljudskih potencijala i socijalno uključivanje osoba s invaliditetom.

Radi se o radu na nepuno radno vrijeme, pola radnog vremena, 20 sati tjedno koji su fleksibilni i u dogovoru s korisnikom uz poštovanje odrednica Zakona o radu i Ugovora o radu Vas i Pro Mente Hrvatska kao poslodavca.

Ukoliko imate iskustva s osobnom asistencijom poznato vam je koliko je važno da se već prilikom upoznavanja postave granice te da osjećate potencijal za suradnju. Pošto se radi o ulasku u privatnu sferu korisnika pozivamo Vas da poslu pristupate etično, profesionalno. U Pro Mente Hrvatska postoji iskustvo u radu s ljudima, prepoznajemo prepreke koje nisu očite uvijek u radu, a bitno narušavaju kvalitetu usluge. Razvijamo model supervizije te mogućnosti vršnjačke podrške među našim asistentima što smatramo vrlo bitnim za razvoj i zaštitu Vas kao pružatelja usluge.

Pozivamo da se jave i osobe koje su zainteresirane za rad, a nemaju iskustva ako prepoznaju važnost navedene usluge. Zajedno se možemo boriti da Vaše zanimanje i sama usluga dobije svoj standardizirani oblik i mogućnost širenja i napretka.

Uvjeti za rad:

Osoba je:
- završila srednju školu ili
- završila osnovnu školu i tečaj za njegovatelja ili osobnog asistenta

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Skrb (o djeci, starijima...) iznosi 711,65 EUR (5.361,90 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.