Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj razredne nastave (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Petrčane

Rok prijave:

  • Osnovna škola Petra Preradovića

Opis posla

Na temelju članka 5. i 6. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u osnovnoj školi Petra Preradovića Zadar i članka 107. Stavaka 2. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama („Narodne novine” broj 87/08., 86/09., 92/10.,105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94713. , 152/14. , 7/17 i 68/18) ravnateljica škole raspisuje natječaj za radno mjesto:

Učitelj razredne nastave (m/ž) - 1 izvršitelj/ica na neodređeno puno radno vrijeme od 40 sati tjedno

Uvjeti:
Za prijam u radni odnos, uz opći uvjet za zasnivanje radnog odnosa sukladno općim propisima o radu, osoba koja zasniva radni odnos u školi mora ispunjavati i posebne uvjete utvrđene Pravilnikom o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN 6/19) i člankom 105. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN 87/08., 86/09., 92/10., 105/10. -ispravak, 90/11., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14., 7/17. i 68/18.) i to:
- poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisma u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada

Da je završila:
- integrirani preddiplomski i diplomski studij za učitelje ili diplomski sveučilišni studij za učitelje ili stručni četverogodišnji studij za učitelje kojim se stječe 240 ECTS bodova ili četverogodišnji dodiplomski stručni studij kojim je stečena visoka stručna sprema u skladu s ranijim propisima .

Prijavu na natječaj potrebno je vlastoručno potpisati i u njoj navesti adresu i e-mail adresu na koju će kandidatima biti dostavljene obavijesti vezane za postupak natječaja.
- životopis
- diplomu, odnosno dokaz o stečenoj stručnoj spremi,
- dokaz o položenom stručnom ispitu , ako je položen
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje da nije pod istragom da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona ne starije od 90 dana,
- elektronički zapis potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Kako kandidat za navedeno radno mjesto sukladno Pravilniku može ostvariti i dodatne bodove a kako bi dokazao iste potrebno je dostaviti navedene dokaze i to za:
- ostvareno napredovanje u struci: savjetnik 3 boda, mentor 2 boda,
- osobne kompetencije stečene na edukacijama, konferencijama, kongresima i savjetovanjima iz područja odgoja i obrazovanja i to najmanje 5 potvrda: 1 bod,
- sudjelovanje u školskim projektima i projektima fondova Europske unije: najmanje 3 potvrde: 1 bod,
- ostvaren uspjeh tijekom studija: za rektorovu ili drugu vrijednu nagradu: 1 bod.

Svi navedeni dodatni bodovi se ostvaruju zasebno te sudjeluju u ukupnom zbroju bodova. Ukoliko kandidat u natječajnoj prijavi ne dostavi navedene dokaze neće ostvariti dodatne bodove.

Kandidati koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu sa svim prilozima, odnosno ispravama i ispunjavaju uvjete iz natječaja biti će vrednovani u skladu s odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u osnovnoj školi Petra Preradovića Zadar koji je dostupan na web stranici Škole pod rubrikom „zakoni i pravilnici poveznica http://os-ppreradovica-zd.skole.hr/zakoni_i_pravilnici
Na mrežnoj stranice Škole - poveznica: http://os-ppreradovica-zd.skole.hr/ će se objaviti područja, način, mjesto i vrijeme održavanja postupka vrednovanja kandidata.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Kandidat koji ima pravo prednosti prema posebnom zakonu mora se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i priložiti potvrde o priznatom statusu, te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima. Osobe koje se pozivaju na prednost prilikom zapošljavanja temeljem članka 101. stavka 1.-3. i članka 102. stavka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN121/2017.) trebaju priložiti dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl. 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/2, 77/92, 86/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 94/01, 103/03, 148/13) uz prijavu na natječaj dužan je , osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta , priložiti i rješenja odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl. 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14) uz prijavu na natječaj dužan je , osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta , priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom, odnosno javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca.

Natječaj je objavljen 7.listopada 2019.godine.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave natječaja.

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrati će se samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja, a nepravodobne i nepotpune prijave neće razmatrati. Zaprimljenu dokumentaciju ne vraćamo kandidatima.

Prijave s potrebnom dokumentacijom s naznakom „ Za natječaj„ dostaviti neposredno ili poštom na adresu OŠ Petra Preradovića Zadar, Trg Petra Preradovića 1, 23 000 Zadar.

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka.

Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima izbora u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava na službenim internetskim stranicama Škole pod rubrikom „Natječaji“.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.