Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Doktor medicine - specijalist ginekolog (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Hrvatska Kostajnica

Rok prijave:

  • DOM ZDRAVLJA SISAK

Opis posla

Na temelju članka 26. Statuta Doma zdravlja Sisak, ravnateljica Doma zdravlja Sisak raspisuje slijedeći natječaj za prijem u radni odnos jednog doktora/ doktorice medicine specijalist ginekologije i opstetricije za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme u ordinaciji za zdravstvenu zaštitu žena Hrvatska Kostajnica-Dvor.

Uvjeti koje kandidati/kandidatkinje moraju ispunjavati:
- VSS –doktor/doktorica medicine sa završenim preddiplomskim i diplomskim studijem medicine
- položen državni ispit
- položen specijalistički ispit iz ginekologije i opstetricije
- odobrenje za samostalni rad
- poznavanje rada na računalu

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje obvezni su, uz pisanu zamolbu, dostaviti slijedeće dokumente
u preslici:
- životopis
- dokument o završenom stručnoj spremi
- uvjerenje o položenom državnom ispitu
- uvjerenje o položenom specijalističkom ispitu
- odobrenje za samostalni rad ( licenca )
- domovnica
- elektronički zapis o radnom stažu HZMO
- liječnička potvrda o zdravstvenoj sposobnosti (izdana od liječnika obiteljske medicine)
- uvjerenje o nekažnjavanju

Kandidat/kandidatkinja koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ br. 121/17.) uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ br. 121/17.), navedene na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja, poveznica https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidatima/kandidatkinjama prijavljenim na natječaj smatrati će se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu sa svim prilozima i koja ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Kandidati/kandidatkinje koje podnesu pravovremenu i urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaj mogu biti pozvani na testiranje, razgovor i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Poziv na testiranje, razgovor i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta biti će objavljen na Internet stranici Doma zdravlja Sisak https://www.dz-sisak.hr/

Kandidati/kandidatkinje koje ne pristupe testiranju i/ili razgovoru smatrat će se da su povukli prijavu na natječaj i više se ne smatraju kandidatima

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obavješteni u zakonskom roku na Internet stranicama Doma zdravlja Sisak https://www.dz-sisak.hr/

Dom zdravlja zadržava pravo poništenja natječaja bez posebnog obrazloženja.

Prijave se podnose u pisanom obliku do 30. rujna 2019. godine na adresu: DOM ZDRAVLJA SISAK, Kralja Tomislava 1, 44000 Sisak.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.