Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Spremač / Spremačica

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Veliko Trgovišće

Rok prijave:

  • DJEČJI VRTIĆ ROŽICA

Opis posla

Na temelju odredbe članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13) i članka 49. Statuta Dječjeg vrtića Rožica, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Rožica na svojoj 22. sjednici održanoj dana 04.11.2019. godine raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:

Spremač / Spremačica – 1 izvršitelj/ica na neodređeno, nepuno radno vrijeme – 4 sata dnevno.

Uvjeti: prema Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07 i 94/13) i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97).

Na Natječaj se mogu prijaviti kandidati oba spola koji ispunjavaju propisane uvjete.

Probni rad određen je u trajanju od (3) tri mjeseca.

Uz pisanu, vlastoručno potpisanu, prijavu na natječaj potrebno je priložiti slijedeće dokumente (preslike):
- životopis
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o podacima evidentiranim u bazi podataka HZMO, ne starija od dana objave ovog natječaja
- domovnicu
- osobnu iskaznicu
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela navedenih u čl.25. st.1. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07 i 94/13), ne starije od dana objave ovog natječaja
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak za neko od prekršajnih djela navedenih u čl.25. st.3. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07 i 94/13), ne starije od dana objave ovog natječaja

Kandidat/kinja koji/a prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti prilikom zapošljavanja dužan/a se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo. Uz prijavu na natječaj dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju uvjeta natječaja, priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Pozivaju se kandidati/kinje koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, da uz prijavu na natječaj dostave dokaze o ostvarivanju prava prednosti iz članka 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju potražiti na sljedećoj poveznici:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidati/kinje koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Kandidati/kinje koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Kandidati/kinje koji podnesu potpunu i urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na razgovor i/ili provjeru sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dječji vrtić Rožica kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka.

Dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta izabrani kandidat će obaviti po dostavljenoj obavijesti o izboru, a prije sklapanja UOR-u.

Rok za podnošenje prijava je osam (8) dana od dana objavljivanja natječaja.

Nepotpune, nepravodobne i prijave zaprimljene elektronskim putem neće se razmatrati.

Prijave na natječaj s obveznom dokumentacijom dostaviti u roku na adresu:

Dječji vrtić Rožica, Veliko Trgovišće, Augusta Šenoe 3 – s naznakom „Natječaj za spremačicu“.

O rezultatima provedenog natječaja i preuzimanju dokumentacije kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice Vrtića http://www.djecji-vrtic-rozica.hr/ u roku od osam (8) dana od dana donošenja Odluke o izboru kandidata.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.