Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Primalja / asistent - pripravnik (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Vinkovci

Rok prijave:

  • OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA VINKOVCI

Opis posla

Temeljem odobrenog Plana prijema pripravnika, dostavljenog od strane Ministarstva zdravstva pod Klasa: 023-03/19-01/99, Ur. broj: 534-01/8-19-14 od 18. travnja 2019. godine i članka 21. Statuta Opće županijske bolnice Vinkovci ravnatelj raspisuje natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme u trajanju od 1 godine pripravnika-zdravstvenih radnika putem mjere pripravništvo u Opću županijsku bolnicu Vinkovci za slijedeće zvanje:

Primalja – asistentica – SSS,1 izvršitelj.

Uvjeti: na natječaj se mogu prijaviti nezaposlene osobe bez staža osiguranja u obrazovnoj razini iz područja zdravstva prijavljene u evidenciju nezaposlenih.

Prednost imaju kandidati koji su ranije završili obrazovanje. U slučaju da su dva ili više kandidata završila obrazovanje tijekom istog mjeseca u istoj godini prednost će se dati kandidatu s kraćim trajanjem obrazovanja, pri čemu se trajanje obrazovanja računa u godinama, a prema početnoj školskoj, odnosno akademskoj godini u kojoj je kandidat započeo obrazovanje.

U slučaju istog trajanja obrazovanja kod dva ili više kandidata prednost će se dati kandidatu s višim prosjekom ocjena postignutim tijekom školovanja (prosječna ocjena), odnosno uzeti u obzir težinski prosjek, ako nema prosječne ocjene.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola (čl.13. st. 2. Zakona o ravnopravnosti spolova NN 82/08.).

Podnošenjem prijave na natječaj, kandidati natječaja su izričito suglasni da Opća županijska bolnica Vinkovci kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Nepravodobne i nepravovremene zamolbe neće se uzeti u razmatranje.
Kandidat koji ostvaruje pravo na prednost pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj dužan je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta: dokaze o ispunjavanju formalno-pravnih uvjeta natječaja i dokaze kojima dokazuje da ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju .Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Središnjeg državnog portala:
https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno čl. 9 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, dužni su se pozvati na čl. 9. istog zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o prizantom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Potrebna dokumentacija:
- zamolba
- kratak životopis (obvezno navesti adresu i broj telefona)
- preslik domovnice
- preslik diplome o završenoj stručnoj spremi
- preslik svjedodžbe (od I,II,III i IV razreda srednje škole) za srednju stručnu spremu, odnosno potvrda o prosjeku ocjena tijekom studija za višu stručnu spremu
- potvrda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o prijavi u evidenciji nezaposlenih, ne starija od dana
objave natječaja
- potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu, ne starija od dana objave
natječaja.

Rok za predaju prijava: 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Prijave na natječaj dostavljaju se u urudžbeni zapisnik Opće županijske bolnice Vinkovci, Zvonarska 57, Vinkovci, s naznakom „Natječaj za zapošljavanje pripravnika-ne otvaraj“.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.