Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Logoped (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Čazma

Rok prijave:

  • DJEČJI VRTIĆ PČELICA

Opis posla

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (KLASA: 910-01/18-06/11, URBROJ: 519-05-2-2-2/5-18-46 od 24. kolovoza 2018. godine) i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. - 2020., Kodni broj: UP.02.2.2.08.0022 projekt „Za čazmanske mališane zajedno“ od 13. rujna 2018.g., čl. 24 Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN94/13), čl. 26,30,33 i 38 Državnog pedagoškog standarda predškolskog odgoja i obrazovanja (srpanj 2010.) te članka 50. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Čazma, Upravno vijeće na 12. sjednici 18.11.2019. raspisuje natječaj za prijem u radni odnos na određeno puno radno vrijeme na projektu "ZA ČAZMANSKE MALIŠANE ZAJEDNO!" u sklopu poziva Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja:

Logoped (m/ž) - 1 izvršitelj/ica - određeno, puno radno vrijeme ili logoped/logopetkinja pripravnik/ica

Uvjeti:
Uz potpisanu pisanu prijavu potrebno je priložiti:
- kratak životopis, domovnicu ili osobnu iskaznicu, rodni list, dokaz o stručnoj spremi - diploma ili svjedodžba, dokaz o položenom stručnom ispitu ili dokaz da isti nisu dužni polagati, dokaz o zdravstvenoj sposobnosti (neposredno nakon primljene obavijesti o izboru kandidata), uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od dana objave natječaja), elektronički status o radno-pravnom statusu iz baze podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starije od 30 dana), izjavu da nije osuđivan i da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela navedenih u čl. 25 Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN94/13), dokaz o prednosti pri zapošljavanju prema čl. 101-104 Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji-poveznica:
https://www.zakon.hr/z/973/Zakon-o-hrvatskim-braniteljima-iz-Domovinskog-rata-i-%C4%8Dlanovima-njihovih-obitelji-

Tražena dokumentacija treba biti priložena u čitkoj preslici.

Na oglašeno radno mjesto mogu se prijaviti kandidati oba spola.

Prijave za natječaj podnose se na adresu: Dječji vrtić Pčelica, Braće Radića 13a, Čazma s naznakom „Za čazmanske mališane zajedno“

Nepotpune i nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati. Upravno vijeće zadržava pravo ne izabrati niti jedno od kandidata. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Prijevoz na posao i iz posla se vraća u iznosu cijene mjesečne autobusne karte.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.