Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Knjigovođa (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb

Rok prijave:

 • CENTRALNA DIMENZIJA KULTURE d.o.o. za poslovne usluge

Opis posla

Sretna smo ekipa koja više od 20 godina obavlja računovodstvene poslove, poslove poreznog, poslovnog i pravnog savjetovanja tvrtkama, samostalnim djelatnostima i neprofitnim organizacijama s područja kulture, umjetnosti i medija. Zbog stalnog povećanja opsega poslovanja želimo dopuniti naš stručni tim novim perspektivnim kolegama.

Opis posla:
- knjiženje izvoda, deviza, ulaznih i izlaznih računa, blagajne, dokumentacije vezane uz robno i materijalno knjigovodstvo i proizvodnju
- obračun PDV-a, plaća, honorara, amortizacije, putnih troškova
- izrada obračuna i izvještaja (OPZ STAT, JOPPD, PDV, PDV - S, PDV - ZP, PDV - URA, PPO, INO PPO)
- izrada završnog računa, bilance, računa dobiti i gubitka i bilješki

Ako si vesela, karakterna, odgovorna osoba koja voli računovodstvo i želi samostalno odraditi posao od početka do kraja, a sve što ne zna spremna je s lakoćom brzo naučiti i savladati, uz to je motivirana raditi u prijateljskom okruženju i s ljudima koji su eminentni umjetnici, na posao želi dolaziti s osmijehom na licu, onda si ti osoba za naš "dream team".

Ako imaš zadnje 3 godine radnog iskustva na poslovima računovodstva, još samo nedostaje tvoje motivacijsko pismo uz tvoj životopis i pozvat ćemo te na upoznavanje.

Želiš li dugoročnu sigurnost rada na neodređeno vrijeme uz redovita primanja, božićnicu, regres i plaćeni prijevoz, rad u izuzetno ugodnom, moderno opremljenom uredu u centru grada kao i stalnu edukaciju, tečajeve a po potrebi i školovanje, te klizno radno vrijeme i mogućnost napredovanja, onda je ovo posao za tebe.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.