Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj razredne nastave (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Vinišće

Rok prijave:

  • OSNOVNA ŠKOLA IVAN DUKNOVIĆ

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, broj: 87/08., 86/09., 92/10., 105/10.-ispr, 90/11.,5/12., 16/12., 86/12., 94/13., 136/14.-RUSRH, 152/14., 7/17. i 68/18.), članka 8. Pravilnika o radu Osnovne škole Ivan Duknović te članka 8. i 9. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Ivan Duknović (u daljnjem tekstu: Pravilnik), zamjenik ravnatelja Osnovne škole Ivan Duknović , Don Frane Macanovića 1, Joško Ćudina, dipl. theo. objavljuje:

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Učitelj razredne nastave (m/ž) – 1 izvršitelj na određeno puno radno vrijeme, 40 sati ukupnog tjednog radnog vremena do povratka zaposlenika s bolovanja.

Mjesto rada: Područna škola Vinišće, Prhovine 1, Marina

Na natječaj se mogu javiti muške i ženske osobe u skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova (Narodne novine, broj: 82/08. i 69/17.)

Izrazi koji se u ovom natječaju navode u muškom rodu su neutralni i odnose se jednako na muške i ženske osobe.

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa sukladno općim propisima o radu, osoba koja zasniva radni odnos u školskoj ustanovi mora ispunjavati i posebne uvjete:
- poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisma u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada,
- odgovarajuća vrsta i razina obrazovanja prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (u daljnjem tekstu: Zakon) i Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (Narodne novine, broj 6/19.).

Radni odnos u Školi ne može zasnovati osoba za koju postoje zapreke iz članka 106. Zakona.

U vlastoručno potpisanoj prijavi na natječaj potrebno je navesti:
- osobne podatke: ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona/mobitela, e-mail adresu
- naziv radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje

Na e-mail adresu koju kandidat navede u vlastoručno potpisanoj prijavi na natječaj bit će dostavljena obavijest o datumu, vremenu i mjestu, te načinu procjene odnosno testiranja.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti:
- životopis
- diplomu odnosno dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje nadležnog suda da podnositelj prijave nije pod istragom i da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona s naznakom roka izdavanja ne starije od 30 dana

Navedene isprave odnosno prilozi dostavljaju se u neovjerenoj preslici.

Prije sklapanja ugovora o radu odabrani kandidat dužan je sve navedene priloge odnosno isprave dostaviti u izvorniku ili u preslici ovjerenoj od strane javnog bilježnika sukladno Zakonu o javnom bilježništvu (Narodne novine, broj 78/93., 29/94., 162/98., 16/07., 75/09., 120/16.).

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 102. stavaka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj: 121/17.), članka 48. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, broj: 33/92., 57/92., 77/92., 27/93., 58/93., 02/94., 76/94., 108/95., 108/96., 82/01., 103/03 i 148/13) ili članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj: 157/13., 152/14. i 39/18.) dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu na natječaj pored navedenih isprava odnosno priloga priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 102. stavaka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dužan je uz prijavu na natječaj pored navedenih isprava odnosno priloga priložiti i sve potrebne dokaze iz članka 103. stavka 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji su dostupni na poveznici na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidat koji je pravodobno dostavio potpunu vlastoručno potpisanu prijavu sa svim prilozima odnosno ispravama i ispunjava uvjete natječaja obvezan je pristupiti procjeni odnosno testiranju prema odredbama Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje u Osnovnoj školi Ivan Duknović. Pravilnik je dostupan na poveznici: http://os-iduknovic-marina.skole.hr/akti_skole. Kandidat koji ne pristupi procjeni odnosno testiranju neće se smatrati kandidatom.

Na javno dostupnoj mrežnoj stranici Škole, poveznica: http://os-iduknovic-marina.skole.hr/natje_aji će se najkasnije do isteka roka za podnošenje prijave na natječaj objaviti način procjene odnosno testiranja kandidata te pravni i drugi izvori za pripremu kandidata ako se procjena odnosno testiranje provodi o poznavanju propisa.

Rok za ponošenje prijava je 8 dana.

Način dostave prijave na natječaj: neposredno ili poštom na adresu Škole, s naznakom „za natječaj“, - učitelj razredne nastave.

Izvještaj o izabranom kandidatu biti će objavljen na mrežnim stranicama Škole u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora o radu sa izabranim kandidatom, s iznimkom ako se na natječaj prijavi kandidat ili kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu sve će se kandidate izvjestiti tekstom obavijesti o rezultatima natječaja pisanom pošiljkom, pri čemu će se kandidate koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu izvijestiti pisanom preporučenom poštanskom pošiljkom s povratnicom.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.