Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj glazbene kulture (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Piramatovci

Rok prijave:

  • OSNOVNA ŠKOLA SKRADIN

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br.: 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 152/14, 7/17 i 68/18.), odredaba Pravilnika o radu Osnovne škole Skradin i članka 6. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole Skradin, Osnovna škola Skradin raspisuje

Natječaj za upražnjeno radno mjesto:

Učitelj glazbene kulture (m/ž) - 1 izvršitelj/ica na neodređenonepuno radno vrijeme od 12 sati tjedno.

Mjesto rada: Osnovna škola Skradin, Područna škola Piramatovci

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, sukladno općim propisima o radu, kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete i imati odgovarajuću vrstu obrazovanja sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br.: 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 152/14, 7/17 i 68/18.), Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (N.N. br. 6/19.) i Pravilnika o radu Osnovne škole Skradin.

Radni odnos u Školi ne može se zasnovati s osobom za koju postoje zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (N.N. 82/08.).

Kandidati su uz vlastoručno potpisanu prijavu dužni dostaviti:
- životopis,
- diplomu odnosno dokaz o odgovarajućoj vrsti i stupnju obrazovanja,
- dokaz o državljanstvu,
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od 1 mjesec,
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za
mirovinsko osiguranje.

Dokumenti se dostavljaju u preslikama koje nije potrebno ovjeravati. Izabrani kandidat je dužan prije sklapanja ugovora o radu dostaviti izvornike ili ovjerene preslike.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema posebnom zakonu, trebaju se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i uz prijavu priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (N.N. br. 121/17.), dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta navedenih u članku 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije o dokazima koji su gore navedeni potražite na sljedećoj poveznici:
https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403

U prijavi na natječaj kandidat je obvezan navesti osobno ime, adresu stanovanja, broj telefona odnosno mobitela, po mogućnosti e-mail adresu, na koju će mu biti dostavljena obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno testiranja i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

Kandidati prijavom na natječaj daju privolu Osnovnoj školi Skradin za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječaja.

Škola će dostavljene podatke kandidata obrađivati u skladu s odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu te ispunjavaju uvjete natječaja obvezni su pristupiti procjeni odnosno testiranju prema odredbama Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole Skradin:
Poveznica:
http://www.os-skradin.skole.hr/natje_aji?st3_action=upload_doc
Ako kandidat ne pristupi procjeni odnosno testiranju smatra se da je odustao od prijave na natječaj.

Način procjene odnosno testiranja kandidata te pravni i drugi izvori za pripremu kandidata bit će objavljeni na mrežnoj stranici Škole:
Poveznica:http://www.os-skradin.skole.hr/natje_aji?st3_action=upload_doc

Rok za podnošenje prijava je osam (8) dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Škole te mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostaviti osobno u tajništvo ili na adresu škole:
Osnovna škola Skradin, Put Križa 1, 22 222 Skradin s naznakom „za natječaj – učitelj glazbene kulture“

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice Škole:
Poveznica:http://www.os-skradin.skole.hr/natje_aji?st3_action=upload_doc
sukladno članku 21. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole Skradin.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.