Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj informatike (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Obrovac Sinjski

Rok prijave:

  • Osnovna škola Ivana Mažuranića

Opis posla

Natječaj za radno mjesto:

Učitelj/ica informatike - 1 izvršitelj/ica, rad na određeno nepuno radno vrijeme (7 sati ukupnih radnih obveza tjedno) do povratka privremeno odsutnog radnika na rad

Mjesto rada: ­­­­­­­­­­­­­­­­­Osnovna škola Ivana Mažuranića

Osim općih uvjeta propisanih Zakonom o radu, kandidati trebaju ispuniti uvjete propisane Zakonom o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14. i 07/17, 68/18.) i Pravilnikom o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi ( NN br.6/19.).

Radni odnos ne može zasnovati osoba za koju postoje zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova
(NN br. 82/08. i 69/17.)

Prijava mora sadržavati:
- osobno ime
- adresu stanovanja,
- broj telefona odnosno mobitela
- e-mail adresu na koju će mu biti dostavljena obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno testiranja
- naziv radnog mjesta na koje se prijavljuju

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- diplomu odnosno dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje nadležnog suda da podnositelj prijave nije pod istragom i da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od mjesec dana od dana objavljivanja natječaja )
- potvrda ili elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o podatcima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a

Navedene isprave odnosno prilozi dostavljaju se u neovjerenoj preslici.

Prije sklapanja ugovora o radu odabrani kandidat dužan je sve navedene priloge odnosno isprave dostaviti u izvorniku ili ovjerenoj preslici od strane javnog bilježnika prema Zakonu o javnom bilježništvu.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/17.) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji su navedeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja poveznica: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju u prema članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/13. , 152/14. i 39/18.) dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o invaliditetu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48.f Zakona o zaštiti civilnih i vojnih invalida rata (Narodne novine, broj 33/92.,57/92.,77/92.,27/93.,58/93.,2/94.,108/95.,108/96.,82/01.,103/03 i 148/13) dužan je uz prijavu priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i potvrdu o statusu vojnog/civilnog invalida rata i dokaz o tome na koji je način prestao radni odnos.

Najkasnije do isteka roka za podnošenje prijave na natječaj, Povjerenstvo će na javno dostupnoj mrežnoj stranici Škole u izborniku „ZAPOŠLJAVANJE“ podizborniku „ NATJEČAJI“ objaviti način procjene, odnosno testiranja kandidata te pravne i druge izvore za pripremu kandidata ako se testiranje provodi o poznavanju propisa, http://osim.hr/category/natjecaji/ )
Sve kandidate koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu te ispunjavaju uvjete iz natječaja, Povjerenstvo će pozvati na procjenu odnosno testiranje u roku od najmanje pet ( 5 ) dana prije dana određenog za procjenu, odnosno testiranje prema odredbama Pravilniku o načinu i postupku zapošljavanja.

U pozivu će biti navedeni datum, vrijeme i mjesto procjene testiranja odnosno vrednovanja kandidata te pravni i drugi izvori za pripremu kandidata ako se testiranje provodi o poznavanja propisa. Poziv će se dostaviti putem elektroničke pošte na e-mail kandidata i bit će objavljen na mrežnoj stranici Škole u izborniku http://osim.hr/category/poziv-kandidata-na-testiranje/

Kandidat koji je pravodobno dostavio potpunu prijavu i ispunjava uvjete iz natječaja dužan je pristupiti procjeni odnosno testiranju prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski koji je dostupan na mrežnim stranicama Škole. http://osim.hr/wp-content/uploads/2019/10/Pravilnik-o-postupku-zapo%C5%A1ljavanja.pdf
Ako kandidat ne pristupi procjeni odnosno vrednovanju smatra se da je odustao od prijave na natječaj.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidat daje izričitu privolu Osnovnoj školi Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, broj 42/18.).

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni na isti način u roku od petnaest dana od dana sklapanja ugovora s izabranim kandidatom, osim ako posebnim propisom nije drugačije određeno. Kandidate se izvješćuje putem mrežnih stranica Osnovne škole Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski u izborniku „ZAPOŠLJAVANJE“, podizborniku „ OBAVIJEST O REZULTATIMA IZBORA“ , http://osim.hr/category/obavijest-o-rezultatima-izbora/

Rok za podnošenje prijave na natječaj je osam ( 8 ) dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Osnovne škole Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski, mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave na natječaj dostavljaju se neposredno ili zemaljskom poštom na adresu Osnovna škola Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski 242/C, 21 241 Obrovac Sinjski s naznakom „za natječaj - učitelj informatike “.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Natječaj je objavljen dana 10. prosinca 2019. godine, na mrežnoj stranici i Osnovne škole Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski http://osim.hr/category/natjecaji/u izborniku „ZAPOŠLJAVANJE“, podizborniku „ NATJEČAJI“, i na oglasnoj ploči te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i traje do 18. prosinca 2019. godine.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.